- Hvorfor spiser dere ikke sammen?

Samboerparets avsløring sjokkerer Eyvind Hellstrøm. Se video!

BLE OVERRASKET: Eyvind Hellstrøm ble tatt på senga da han fikk vite at samboerparet Simen Sommerstad og Mari Viggen knapt spiste middag sammen etter kun to år som samboere. Torsdag besøker han dem i «Hellstrøm rydder opp - hjemme». Foto: TV3
BLE OVERRASKET: Eyvind Hellstrøm ble tatt på senga da han fikk vite at samboerparet Simen Sommerstad og Mari Viggen knapt spiste middag sammen etter kun to år som samboere. Torsdag besøker han dem i «Hellstrøm rydder opp - hjemme». Foto: TV3 Vis mer
Se video med Eyvind Hellstrøm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm er vant til å løse kulinariske problemer på TV-skjermen, men i kveldens utgave av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» får han et uventet problem å bryne seg på.

Samboerparet Simen Sommerstad (26) og Mari Viggen (22) gir Hellstrøm bakoversveis når de avslører at etter å ha bodd sammen i to år lager mat hver for seg, på grunn av forskjellige preferanser i matveien.

- Det siste dere trenger er inspirasjon. Det som sjokkerer meg er at dere spiser nesten hvert måltid hver for seg. Dere ser hverandre nesten ikke. Og det er bare etter to år.

- Hva er det igjen av et samboerskap når man ikke spiser sammen lenger? spør han hoderystende.

Startet med allergi
Mari Viggen - som ble sammen med Simen 8-9 måneder før de ble samboere, sier til Seher.no at det var hennes allergi som startet det uvanlige middagsritualet.

- Det startet med min allergi mot melkeprodukter, jeg trodde for eksempel at man alltid måtte bruke melk og smør hvis man skulle lage sauser.


Etter Hellstrøm-besøket er imidlertid hverdagen en helt annen, ifølge Mari.

- Simen sendte vår søknad spontant, vi hadde aldri trodd at vi skulle bli valgt ut. Men det gikk veldig greit. Og vi fikk god hjelp til å legge om matvanene våre, sier hun til Seher.no.

- Etter at Hellstrøm var på besøk, har vi fått mange gode tips til mat vi kan lage sammen. Nå spiser vi som regel sammen flere dager i uken og bytter gjerne på hvem som står for matlagingen.

«Hellstrøm rydder opp hjemme» ser du på TV3 torsdager klokken 20.00. Se stor TV-guide her!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har satt det litt på spissen[obj:media:9979]