- Hvorfor skulle jeg ikke gjort dette igjen?

Men den norske landslagsstjernen Morten Gamst Pedersen trodde først det var skjult kamera.

FLIRTE: - Jeg måtte bare le, jeg trodde det var skjult kamera først. Jeg synes bare det er morsomt, man må ikke ta alt så høytidlig, sier Morten Gamst Pedersen om reklamekritikken mot ham selv, Erik Huseklepp, John Arne Riise, samt frutimportøren Ba
FLIRTE: - Jeg måtte bare le, jeg trodde det var skjult kamera først. Jeg synes bare det er morsomt, man må ikke ta alt så høytidlig, sier Morten Gamst Pedersen om reklamekritikken mot ham selv, Erik Huseklepp, John Arne Riise, samt frutimportøren Ba Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Morten Gamst Pedersen nederst i saken!

SEHER.NO: Landslagsspillerne John Arne Riise (30), Morten Gamst Pedersen (29) og Erik Huseklepps (26) reklame for fruktimportøren Bama skapte stor debatt da den kom i november i fjor. I et intervju med NRK mente blant annet BI-professoren Tor Wallin Andreassen at reklamen var «patetisk og amatørmessig».

Gamsten tok senere til motmæle mot kritikken fra Andreassen.

- At professoren mener vi fremstår som stusselige mennesker sier sannsynligvis mer om han enn om oss, men vi tar ikke oss selv så høytidelig, så vi stiller gjerne opp i settinger vi ikke hører hjemme i. Her burde kanskje professor Tor Wallin Andreassen lære litt av oss og ikke være så selvhøytidelig, skrev fotballstjernen kort tid etterpå på sin egen hjemmside.

Til Seher.no forteller Morten Gamst Pedersen at han aldri lot seg provosere av reklamehetsen da den sto på som verst.

- Jeg måtte bare le, jeg trodde det var skjult kamera først. Jeg synes bare det er morsomt, man må ikke ta alt så høytidlig. Jeg synes det var en super reklame. Jeg er ikke redd for å drite meg ut. Og jeg står for den, sier Morten Gamst Pedersen, som ikke legger skjul på at han hadde gjort reklamen igjen hvis han fikk mulighet.

- Ja, hvorfor ikke? Den hadde vel uansett blitt litt annerledes, det er jo litt kjedelig å kjøre den samme reklamen to ganger på rad. En liten vri kanskje, smiler han til Seher.no.

Lørdag møter Norge Portugal på bortebane i det som er en ekstremt viktig EM-kvalifiseringskamp sett med norske øyne. Den 29 år gamle Blackburn-proffen gleder seg til å bryne seg på litt portugisisk motstand nok en gang. Ikke minst ser han fram til å møte superstjernen Ronaldo på banen igjen.

- Jeg har jo spilt mot ham før, men det er jo alltid morsomt å spille mot gode spillere og få teste seg selv litt også. Det blir en tøff kamp, men vi er godt forberedt, mener Gamsten.

Selv om Gamsten med årene har blitt godt vant med å spille store, viktige kamper - både for Blackburn og landslaget - innrømmer han at det er noe ekstra spesielt med denne kampen, som kan sende Norge et langt steg mot EM.

- Man må ikke tenke alt for mye på kampen, man må tenke på det du må gjøre for å være klar for kampen. Men vi kommer nok til å kjenne det på kroppen når man går ut der - det kommer nok til å kile litt ekstra i magen.

Premier League er over for denne gang. Det betyr at Morten Gamst Pedersen og mange av de andre norske spillerne snart kan se fram til en lang og god ferie. Men Gamst Pedersen forsikrer at han ikke skal ligge helt på latsiden av den grunn.

- Jeg skal møte litt familie og venner. Men man må jo trene også, selv om man har ferie kan man ikke bare slappe av, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg trives som singel  

Se videointervjuet med Morten Gamst Pedersen her:[obj:media:9692]
Her kan du se Bama-videoen med de norske landslagsstjernene:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer