Renée Zellweger og Ant Anstead:

- Hvorfor skal vi forhaste oss?

Kjærligheten blomstrer mellom duoen, men det kan se ut til at de ikke har planer om å gifte seg med det første.

LYKKELIGE: Renée Zellweger og Ant Anstead er lykkelig forelsket. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB
LYKKELIGE: Renée Zellweger og Ant Anstead er lykkelig forelsket. Foto: Mark Von Holden/Invision/AP/Can Nguyen/REX/NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer ble det kjent at Renée Zellweger (52) hadde begynt å date den ti år yngre «Wheeler Dealers»-programlederen Ant Anstead (42).

Romansen fikk stor oppmerksomhet både på grunn av aldersforskjellen og ettersom Anstead bare tre dager tidligere hadde fått fullført skilsmissen med ekskona, «Flip or Flop»-stjernen Christina Haak (38).

«Blekket har knapt tørket på Ant Anstead og Christina Haaks skilsmisse-papirer før han har gått videre med den berømte Hollywood-stjernen Renée Zellweger», skrev blant annet TMZ den gang.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Et par måneder senere bekreftet også 42-åringen forholdet.

- Alle vet at Renée og jeg har kommet tett innpå hverandre. Vi holdt det hemmelig en stund, men dessverre ble det tatt noen bilder av oss som ble publisert, fortalte han, ifølge People.

Siden den gang har det gått slag i slag for turtelduene. Mens Anstead flere ganger har publisert søte bilder av seg selv og Oscar-vinneren på Instagram, valgte Zellweger i høst å flytte fra Los Angeles til Laguna Beach for å være nær sin kjære.

Der leier hun et hus, som ligger rett over gaten for kjæresten, for 263 000 kroner måneden, ifølge Daily Mail.

LEVER ANNERLEDES: Renee Zellweger viste seg på den røde løperen under «Elle»-fest, og stjernen fikk i ettertid mye oppmerksomhet for sitt endrede utseende. Her forklarer hun hvorfor hun ser annerledes ut. Video: AP Vis mer

Klarer ikke skjule følelsene

Til tross for at kjærligheten ser ut til å gå på skinner for duoen, har de foreløpig ingen planer om å gifte seg.

- Absolutt ikke, svarer Anstead når Us Weekly spør om de er klare for å bli mann og kone.

- Jeg mener, hvorfor skal vi forhaste oss? legger han til, ifølge nettstedet.

Videre innrømmer den britiske TV-profilen, som har datteren Amelie (18) og sønnene Archie (15) og Hudson (2) fra to tidligere forhold, at han heller ikke har vurdert om han ønsker seg flere barn i fremtiden.

Ungene vet imidlertid hvor lykkelig Zellweger gjør ham.

- Ingen kjenner deg bedre enn barna dine... De er ungene mine. De har deler av DNA-et mitt. Det går ikke an å skjule slike ting for barna sine, forklarer han til Us Weekly.

Zellweger og Anstead traff hverandre da de jobbet sammen på settet til hans nye Discovery+ serie «Celebrity IOU: Joyride», og søt musikk oppstod.

Også Ansteads ekskone, Christina Haack, har gått videre etter skilsmissen. I høst avslørte hun nemlig at hun skal gifte seg med sin nye kjæreste, eiendomsmegleren Joshua Hall.

LES OGSÅ: Heidi Montag sliter med å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer