MUSIKALSK KULE: Admiral P. har fått sanghjelp av Mira Craig på en av låtene på hans nye CD - hun medvirker ikke på sporet hvor han kommer med sine utfall mot homofile.
MUSIKALSK KULE: Admiral P. har fått sanghjelp av Mira Craig på en av låtene på hans nye CD - hun medvirker ikke på sporet hvor han kommer med sine utfall mot homofile.Vis mer

- Hvorfor skal jeg unnskylde meg?

Mira Craig visste ikke at hun deltok på plate med homo-hets.

SEHER.NO: Mira Craig har etter Melodi Grand Prix-suksessen sammen Maria Haukaas Storeng blitt Norges nye homseikon, men i Se og Hør Weekend ble det avslørt at hun deltar på en plate som inneholder skarp kritikk mot homofile.

Nå reagerer 25-åringen på oppslaget. Artisten er opprørt over at hun blir koblet til holdninger hun ikke står for.

- Jeg synes det er dårlig gjort at pressen skriver rare saker om meg. Dette er en sak der jeg er den sentrale personen, men de har ikke snakket med meg. Det er kjipt å bli omtalt på denne måten, sier Mira til Seher.

Mira er gjesteartist på platen "Muzikal Bullit - the Admiral Story". Artisten Admiral P., Philip Tom Joseph Bordman, synger blant annet på denne plate denne strofen om det å være homoseksuell:

"Du synes nok det er greit, men der jeg er fra hadde du fått smakt på stein".

- Jeg har kjærlighet til alle, og jeg visste ingenting om denne sangen. Jeg er med på en annen låt. Hvorfor skal jeg unnskylde meg for noe jeg ikke har vært med på? Alle må få lov til å være den de er, og da mener jeg på begge sider. Jeg er kjempeglad i Philip. Han er ingen homohater, men har kjærlighet for alle, sier artisten og låtskriveren Mira Craig opprørt til Seher.no

Mira hevder hun ikke visste om denne sangen og vil ikke unnskylde seg for noe hun ikke har vært med på. Hun poengterer at hun deltar på en annen sang og at hun ikke er noen homohater.
- Jeg er stolt over å bli sett på som et homseikon. Jeg er oppvokst med filleonkler og filletanter som er homofile, og har mange homofile venner, sier hun til Seher.no.

LES OGSÅ: Mira: Jeg er ikke bikini-jenta!