- Hvorfor skal jeg dekke til babymagen min?

Tori Spelling svarer på magekritikken.

BLE KRITISERT FOR DETTE: Da Tori viste fram babymagen på stranda i mai, fikk hun merkelig nok kritikk for å ikke ha dekket den til.  Foto: All Over Press
BLE KRITISERT FOR DETTE: Da Tori viste fram babymagen på stranda i mai, fikk hun merkelig nok kritikk for å ikke ha dekket den til. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (39) er gravid for fjerde gang. Tidligere i sommer ante hun fred og ingen fare, da hun tok seg et bad med familien. Lite visste hun om at kritikerne skulle slakte klesvalget hennes.

- For et par måneder siden fikk jeg slibrige kommentarer, ved to forskjellige anledninger, fordi jeg viste fram magen min i en bikini og i en monokini, mens jeg tilbrakte dagen ved bassengkanten med familien. Jeg er superstolt av babymagen min. Hvorfor skulle jeg være flau og dekket til den beste gaven en kvinne kan få? Uansett hvilken form eller størrelse, så er en gravid dame et vakkert syn! Tordner hun på sin egen nettside.

Det er ikke første gang bilder av Tori skaper rabalder. Sent i fjor la mannen hennes, Dean McDermott uheldigvis ut et bilde av sønnen, mens Tori satt med puppene ute i bakgrunnen. De to har tre barn sammen fra før, sønnen Liam (5), Stella Doreen (4) og Hattie Margaret (10mnd).

- Det er en fantastisk reise å være gravid, og vi damer må kunne vise fram magen. Vær stolt av dine voksende kurver og struttende mage. Jeg har aldri vært lykkeligere enn når jeg er gravid. Dean klarer ikke å holde fingra unna meg, og jeg ville fått ti barn hvis jeg hadde kunnet!

I april avslørte Tori at hun var gravid for fjerde gang. Hun trosset legens råd, og hadde sex med mannen rett etter at hun fødte Hattie, og sier selv hun elsker å være gravid. Nå ønsker hun å føde sitt fjerde barn på morens bursdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik fant hun ut at hun er gravid    

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer