Jennifer Lopez og Ben Affleck:

- Hvorfor ser du helt lik ut som du gjorde i 2003?

Jennifer Lopez' eksforlovede, Ben Affleck, hyller popstjernen.

ROSER: Superstjernene Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. Nå skryter Affleck uhemmet av Lopez. Foto: REX / NTB
ROSER: Superstjernene Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods hotteste par fra 2002 til 2004. Nå skryter Affleck uhemmet av Lopez. Foto: REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jennifer Lopez (51) er et av underholdningsindustriens mest kjente fjes. Hun har opparbeidet seg en solid karriere som skuespiller og artist - noe som igjen har gitt henne en stor fanskare verden rundt.

Stjernens kjærlighetesliv har også vakt stor interesse i media, og hun har stått brud tre ganger, samt vært forlovet to.

Et av Lopez' mest omtalte forhold, var med Hollywood-stjernen Ben Affleck (48). Duoen, som raskt fikk kallenavnet «Bennifer» i pressen, var kjærester fra 2002 til 2004, og møttes under innspillingen av filmen «Gigli».

Begge partene har gått videre siden den gang, og Lopez er i skrivende stund forlovet med baseballspilleren «Alex A-Rod» Rodriguez (45).

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Hylles av eksen

Det ser imidlertid ut til at Lopez og Affleck har bevart en god tone seg imellom siden det ble slutt for 17 år siden.

I et nytt intervju med InStyle får «On the Floor»-sangeren uhemmet ros av eksene Ben Affleck og Marc Anthony (52). Sistnevnte var hun gift med fra 2004 til 2014, og sammen har de to barn.

HYLLER: Hollywood-stjerna Ben Affleck skryter blant annet av ekskjærestens arbeidsmoral og ungdommelighet. Her er eksparet avbildet i 2003. Foto: Jim Smeal / BEI / REX
HYLLER: Hollywood-stjerna Ben Affleck skryter blant annet av ekskjærestens arbeidsmoral og ungdommelighet. Her er eksparet avbildet i 2003. Foto: Jim Smeal / BEI / REX Vis mer

- Jeg vet ikke om folk vet det eller ikke, men det mest imponerende med henne (og det er en lang liste) var hennes ekstraordinære arbeidsmoral. Hun hadde ydmykhet kombinert med vissheten om at man ikke bare må arbeide utrolig hardt for å lykkes, men også pushe seg selv enda lengre, skryter Affleck i intervjuet, og fortsetter:

- Hun er en av de mest hardtarbeidende personene jeg noensinne har møtt i denne bransjen. Hun har et stort talent, men hun har også arbeidet svært hardt for suksessen.

Det er ingen tvil om at popartisten holder seg godt, og den Oscar-belønte skuespilleren berømmer henne også for utseendet.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Hvor oppbevarer du ungdomskilden? Hvorfor ser du helt lik ut som du gjorde i 2003, mens jeg ser ut som jeg er i 40-åra ... på det beste?

- Ville fått sparken

I to år holdt 51-åringen og Affleck sammen. De var kjapt ute med å forlove seg, og planla drømmebryllupet som skulle finne sted i 2003. Bryllupet ble det derimot aldri noe av, og bare få dager før de skulle bli gi hverandre sine ja, avlyste de det. Året etter kom sjokknyheten om at de hadde gått hver til sitt.

BRØT FORLOVELSEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck skulle opprinnelig gifte seg i 2003, men dette ble aldri noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / REX / NTB
BRØT FORLOVELSEN: Jennifer Lopez og Ben Affleck skulle opprinnelig gifte seg i 2003, men dette ble aldri noe av. Her i 2002. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer

Tidligere i år lettet Affleck på sløret om forholdet til Lopez og den massive mediedekningen som fulgte med. Det gjorde han i en episode av podkasten «The Hollywood Reporter's 'Awards Chatter'», ifølge People.

- Folk var så fuckings slemme mot henne - sexistiske og rasistiske. Stygg, ondskapsfull dritt ble skrevet om henne på måter som at hvis du hadde skrevet det nå, ville du bokstavelig talt bli sparket, fortalte Affleck om måten Lopez ble behandlet på da de var et par.

Videre sa 48-åringen at det virker som at Lopez først i dag har blitt belønnet og respektert for jobben hun gjør, hvor hun kommer fra og hva hun har oppnådd. Dette mener han var høyst på tide.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

- Jeg vil si at du har en bedre sjanse når du kommer fra Bronx til å ende opp som høyesterettsdommer Sonia Sotomayor, enn du har for å oppnå Jennifer Lopez' karriere og være på det stedet hun er i dag som 50 år gammel, fortsatte han.

- Det var sykt

Jennifer Lopez har også selv åpnet seg om forholdet til Ben Affleck. I et intervju med InStyle i 2018, fortalte hun blant annet om hvor vanskelig det hadde vært å date ham.

Som nevnt er Lopez i dag sammen med Alex Rodriguez, og til tross for at de også er favoritter hos paparazzifotografene, innrømmet tvillingmoren at det var verre med Affleck.

- Det var sykt. I dag kan jeg i hvert fall vise litt hvem jeg er. Den gang trodde man på alt man leste på forsida av en tabloidavis. Mange ganger var det usant, i det minste var det bare en tredjedel av det som var sant, fortalte hun ærlig.

EKSPAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods største stjernepar. Her i 2003. Foto: Fred Prouser / Reuters / NTB
EKSPAR: Jennifer Lopez og Ben Affleck var et av Hollywoods største stjernepar. Her i 2003. Foto: Fred Prouser / Reuters / NTB Vis mer

Også Affleck har uttalt seg om hvordan pressen skal ha jaktet etter overskrifter om paret.

- Jeg endte opp i den uheldige posisjonen at jeg var i et forhold der mediene hovedsakelig løy og fant på ting om oss bare for å selge blader og aviser, og det måtte jeg til gjengjeld betale en pris for, har han sagt.

Holder kontakten

Affleck la heller ikke skjul på at han mente forholdet negativt for karrieren hans.

- Det som skjer er at det som står i tabloidene til en viss grad også overføres til filmarbeidet ditt, fortsatte han.

Til tross for at de to stjernene gikk separate veier kan det altså se ut til at den gode tonen fremdeles er der. I fjor berømmet også Affleck ekskjæresten for hennes rolle i filmen «Hustlers», da hun ikke ble nominert til Oscar.

NYTT UTSEENDE: Ben Affleck overrasker alle i denne Instagram-videoen. Foto: NTB. Video: Ben Affleck / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Hun burde vært nominert. Hun er «the real thing». Jeg holder kontakten med henne med jevne mellomrom og har mye respekt for henne. Hvor fantastisk er det ikke at hun hadde sin første hitfilm som 50-åring?, uttalte han til The New York Times, ifølge US Weekly.

LES OGSÅ: - Hollywood må droppe den utdaterte dritten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer