- Hvorfor måtte jeg ha så uflaks å bli gravid?

«Mamma til Michelle»-stjernen Anna Rasmussen åpner seg om hvilke tanker som surret rundt i hodet hennes da hun ble gravid som 14-åring.

ÅPNER SEG: Anna Rasmussen delte åpenhjertig innlegg på bloggen sin der hun forteller om hva hun følte da hun fant ut at hun var gravid for første gang.  Foto: Andreas Fadum
ÅPNER SEG: Anna Rasmussen delte åpenhjertig innlegg på bloggen sin der hun forteller om hva hun følte da hun fant ut at hun var gravid for første gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anna Rasmussen (20) har blitt en kjent person gjennom bloggen med navn «Mamma til Michelle», der hun skriver om livet med datteren Michelle (5) og sønnen William (1).

I mars avslørte toppbloggeren at hun og kjæresten Jan Lossius (23) venter sitt første barn sammen, som altså blir Annas tredje.

Den søte Stavanger-jenta ble gravid for første gang da hun var kun 14 år gammel, og ble delte sin historie i TV-serien «Unge mødre» på kanalen FEM.

I et nytt blogginnlegg åpner den kommende trebarnsmoren seg om hvilke tanker som svirret gjennom hodet hennes da hun ble gravid i så ung alder.

«Jeg kunne sitte dag på dag og gråte, og spørre meg selv: Hvorfor meg? Hvorfor måtte jeg ha så uflaks å bli gravid? Kunne det ikke skjedd noen andre? Jeg er ikke sterk nok til å komme meg gjennom dette..», skriver hun i blogginnlegget og fortsetter:

«Lite visste jeg den gang om hvordan livet mitt ville se ut fem år frem i tid. Og jeg tror at jeg aldri ville klart å beholde staheten min, og følge målene mine om jeg visste hvor jeg ville ende opp. Det var ingenting annet enn styrken i kroppen som fikk meg gjennom det jeg har kommet med gjennom», slår hun fast. 

Saken fortsetter nedenfor.

ENDELIG LYKKELIG: Anna Rasmussen og Jan blir foreldre til en liten gutt i starten av oktober. Her med Annas barn Michelle og William.  Foto: Geir Egil Skog
ENDELIG LYKKELIG: Anna Rasmussen og Jan blir foreldre til en liten gutt i starten av oktober. Her med Annas barn Michelle og William. Foto: Geir Egil Skog Vis mer

Tøff fortid

20-åringen forteller videre at frykten hun kjente på som ung og uviten nå kun er et minne, og at hun ikke lenger føler frykt for hva fremtiden kan bringe. 

«Det vil komme både oppturer og nedturer med tiden fremover, men jeg kjenner jeg er klar for det», skriver hun. 

SPENNENDE TID: Anna Rasmussen med kjæresten Jan Lossius ble et par like før jul, og nå venter de sitt første barn sammen.  Foto: Tor Lindseth
SPENNENDE TID: Anna Rasmussen med kjæresten Jan Lossius ble et par like før jul, og nå venter de sitt første barn sammen. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Rasmussen har tidligere vært åpen om en vond fortid, og har takket kjæresten Jan for at han har stått ved hennes side den siste tiden. 

– Med alt du har opplevd, er det et under at du ikke havnet på gata, sa Jan under et TV-intervju med TV2-programmet «God Kveld Norge» i januar.

Valgte intimkirugi etter voldtekt

Den populære bloggeren delte i fjor også en blogginnlegg der hun røpet at hun hadde blitt voldtatt, knappe to måneder etter at sønnen hennes ble født.

I etterkant har tobarnsmoren også delt et innlegg der hun forteller at hun valgte å operere seg i underlivet etter hendelsen. Til Seoghør.no innrømmet Anna nylig at blogginnlegget var tøft å skrive:

- Det er et sånt innlegg som stikker litt når jeg skal skrive det: Er det egentlig lurt, og hvem gjør jeg dette for? Men hvis jeg kommer frem til at det vil hjelpe meg eller én annen person, så er det helt greit å dele det, fortalte Rasmussen.

Hun la at intimkirurgien var en måte å legge det traumatiske overgrepet bak seg på.

- Jeg valgte å gjøre det fordi jeg ikke ønsket å ha vondt, og ville gå videre. Jeg ville ikke at han skulle ødelegge meg mer enn han hadde gjort, sa hun åpenhjertig til Seoghør.no.

Se video nedenfor:

LES OGSÅ: - Jeg falt for hele denne mannen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer