Lisa Rinna:

- Hvorfor måtte det være Scott?

Lisa Rinna virker fortsatt å ikke være helt fornøyd med datterens valg av kjæreste.

IKKE FORNØYD: Amelia Hamlins mor Lisa Rinna er ikke redd for å si hva hun mener om datterens forhold til realitystjernen Scott Disick. Foto: Scott Roth / Invision / AP/ NTB
IKKE FORNØYD: Amelia Hamlins mor Lisa Rinna er ikke redd for å si hva hun mener om datterens forhold til realitystjernen Scott Disick. Foto: Scott Roth / Invision / AP/ NTB Vis mer
Publisert

«The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (58) har ikke vært fremmed for å uttale seg om hva hun synes om datteren Amelia Gray Hamlins (20) forhold til Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste, Scott Disick (38).

Det gjorde hun blant annet i en episode av realityprogrammet i sommer. Da ble nemlig Hamlin og Disicks forhold et samtaleemne under en biltur med realitykollega Erika Jayne (50).

Ovenfor Jayne beskrev Rinna datterens forhold som et «hva i helvete?»-øyeblikk, og understreket aldersforskjellen mellom duoen.

- Hun er 19, han er 37 med tre barn. Hallo, sa hun den gang.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

Klar beskjed

I onsdagens episode av «The Real Housewives of Beverly Hills» blir Disick igjen et tema. I episoden spøker nemlig Lisa Rinna med datterens valg av menn. Det melder blant andre Us Weekly.

I episoden tilbrakte 58-åringen tid med både Amelia og sin andre datter Delilah Belle (23), som hun har med ektemannen Harry Hamlin (69).

Anledningen var at de skulle ta en titt på Lisas mors brudekjole, og da innrømmet realitystjernen at hun kunne se for seg Delilah, som er i et forhold med Eyal Booker, gifte seg.

SAMLET: Her er Lisa Rinna (i midten) avbildet med begge døtrene sine - Delilah og Amelia. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
SAMLET: Her er Lisa Rinna (i midten) avbildet med begge døtrene sine - Delilah og Amelia. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

Deretter påpekte 58-åringen at hun ikke kunne si det samme om datteren Amelia, før hun kom med et lite stikk til datterens kjæreste, Scott Disick.

- Hvorfor kunne det ikke vært Harry Styles? Hvorfor i helvete måtte det være Scott Disick? sa hun til døtrene i realityprogrammet.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Uttalelsen kommer bare kort tid etter at hun fikk spørsmål om hva hun tenkte om Amelias forhold under et besøk hos «Watch What Happens Live With Andy Cohen», ifølge Us Weekly.

- Hvordan tror du at jeg føler det? utbrøt hun spøkefullt, før hun fortsatte:

- Hør her, jeg vil si dette: Amelia er veldig glad nå, og du vil at barna dine skal være glade, så Harry og jeg er lykkelige over at hun har det bra.

Mye til felles

Disick og Hamlin ble først koblet til hverandre i oktober i fjor, men det var først i februar at de offentliggjorde forholdet på Instagram.

- Scott og Amelia har det veldig gøy sammen. De er en bra match fordi de begge elsker å dra ut og feste. De er begge veldig tiltrukket av hverandre, fortalte en kilde til Us Weekly i mars.

MYE TIL FELLES: Amelia og Scott skal være en bra match for hverandre. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB
MYE TIL FELLES: Amelia og Scott skal være en bra match for hverandre. Foto: Robert O'Neil / Splash News / NTB Vis mer

Aldersforskjellen på 18 år skal heller ikke være et problem for paret, ifølge en kilde til Us Weekly.

- Til tross for aldersforskjellen har de mer til felles enn folk tror. Han ser på seg selv som yngre enn han er. Amelia er veldig moden og oppfører seg eldre enn hun er, så de kommer veldig godt overens, sa kilden.

Scott har over lengre tid blitt koblet til yngre kvinner etter sin tid med Kourtney Kardashian. Før han fant tonen med Amelia var han i et treårig forhold med 23 år gamle Sofia Richie. Han har tidligere påpekt at dette ikke har vært et bevisst valg.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

I forbindelse med «Keeping Up with the Kardashians»' finaleepisode fortalte 38-åringen at han ikke aktivt oppsøker yngre jenter.

- Alle misforstår dette, at jeg ser etter unge jenter. Jeg går ikke ut og ser etter unge kvinner, sa han da, ifølge Page Six.

På spørsmål om hvorfor kjærestene hans har vært så mye yngre enn han selv, svarte Disick:

- De blir tiltrukket av meg fordi jeg ser så ung ut. Det er slik jeg forklarer det for meg selv.

LES OGSÅ: Mystisk detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer