- Hvorfor kan du aldri se stygg ut?

Det klikket for kjendisvenninnen da hun så Jennifer Lopez ved bassengkanten.

BESTEVENNER: Jennifer Lopez og bestevenninnen Leah Remini, kjent fra «Kongen av Queens», har tilbragt sommerferien sammen. Onsdag var de på shopping i Los Angeles.  Foto: All Over Press
BESTEVENNER: Jennifer Lopez og bestevenninnen Leah Remini, kjent fra «Kongen av Queens», har tilbragt sommerferien sammen. Onsdag var de på shopping i Los Angeles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popdivaen Jennifer Lopez fylte nylig 45 år og holder seg bemerkelsesverdig godt. I tillegg har hun en svært glamorøs stil, noe som kan være irriterende for de av vennene hennes som har et mer «normalt» utseende.

«Kongen av Queens»-stjernen Leah Remini (44) har vært J.Los bestevenninne i årevis. Etter at Leah brøt med Scientologi-kirken, og Jennifer nylig ble singel, har de kommet enda nærmere hverandre.

Sommerferien har de tilbragt i hverandres selskap, både i hjemme i Los Angeles og i kjendismekkaet The Hamptons.

TV-STJERNE: Jerry Stiller, Kevin James og Leah Remini har gjort stor suksess i ni sesonger av TV3-serien «Kongen av Queens». Foto: All Over Press
TV-STJERNE: Jerry Stiller, Kevin James og Leah Remini har gjort stor suksess i ni sesonger av TV3-serien «Kongen av Queens». Foto: All Over Press Vis mer

Men helt problemfritt har det ikke vært, skal man tro Jennifers Instagram. Der har hun lagt ut en video av venninnen som angriper henne ved bassengkanten.

- Jen ba meg møte henne ved bassengkanten. Her er jeg, normal, sier Leah på videoen, som viser at hun er usminket og kledd i baseball-caps.

Så retter hun mobilkamera mot Jennifer.

- Se på hun her! Skjerf! Smykker! 

- Hva? sier Lopez forvirret og tar seg til hodet som er prydet med et mønstret skjerf og gullsmykker.

Se videoen ved å trykke på bildet under:

- Hvorfor kan du aldri se stygg ut? Være normal? spør Rimini før hun kaster seg over venninnen på solsengen. Det resulterer i et skikkelig basketak mens de begge ler hjertelig.

- Jeg ble angrepet ved mitt eget forbanna svømmebasseng, av @LeahRemini, skrev Jennifer som kommentar da hun la ut videoen merket med emneknaggene #KanDuVæreNormal #NeiDetKanJegIkke #MåVæreSexy.

«Sjalusien» stakk tydeligvis likevel ikke så dypt. Noen dager senere la Jennifer ut flere bilder av seg selv i badetøy – tatt av nettopp Leah.

- Hun skrek til meg «IKKE RØR DEG!». Nok et bilde av Remini..., skriver Lopez på bikinibildet venninnen tok mens de ferierte med barna i Lopez’ feriebolig i The Hamptons.

Etter noen late dager i solsteiken, bestemte venninnene seg for å gjøre noe aktivt med barna. Jennifer har tvillingene Max og Emme (6) med eksmannen Marc Anthony (45), mens Leah er mor til datteren Sofia (9).

Venninnene plasserte ungene i baksetet på bilen og satte kursen mot en rideskole.  Kjøreturen foreviget Jennifer med en video på Instagram (se video under).

- Vi er på vei til hesteridning. Skal du ri? synger Lea til Jennifer som svarer:

- NEI!

- Herregud, Jen. Du må gjøre det!

- Nei, men ungene skal, fastslår Jennifer – som tydeligvis ikke liker hester…

Nå er duoen tilbake i Los Angeles, der de onsdag koste seg med shopping og lunsj på kjendisfavoritten Fred Segal. 

Slik får du Jennifer Lopez' glamorøse hår:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer