- Hvorfor havnet jeg i fengsel, når hun går fri?

Lindsay Lohan er snurt på Amanda Bynes.

IRRITERT: Lindsay Lohan synes det er urettferdig at skuespillerkollega Amanda Bynes ikke blir kastet i fengsel for sine ugjerninger - når hun har blitt det. Foto: Stella Pictures
IRRITERT: Lindsay Lohan synes det er urettferdig at skuespillerkollega Amanda Bynes ikke blir kastet i fengsel for sine ugjerninger - når hun har blitt det. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lindsay Lohan (26) har den siste tiden vært mer kjent for antall ganger hun har vært inn og ut av fengsel, enn for hvilke filmroller hun har hatt.

I fjor ble hun blant annet dømt til 30 dagers fengsel for angivelig å ha stjålet smykker, men slapp ut igjen etter rekordkort tid.

Men den unge skuespilleren er ikke alene i Hollywood om å lage skandaleoppslag og å havne i klammeri med loven.

Skuespillerkollega Amanda Bynes (26), kjent fra blant annet barnekanalen Nickelodeon og filmen «Hairspray», ble senest søndag denne helgen tatt til side av amerikansk trafikkpoliti, som beslagla bilen hennes.

Hun kjørte nemlig uten gyldig førerkort, etter at hun flere ganger den siste tiden har bidratt til at trafikkulykker har oppstått på grunn av villkjøringen hennes.

Bynes skal også ha blitt observert mens hun angivelig skal ha røyket marijuana i bilen.

Men det at «Hairspray»-stjernen ikke har blitt fengslet for ugjerningene sine får nå Lindsay Lohan til å se rødt:

«Hvorfor havnet jeg i fengsel når en viss Nickelodeon-stjerne ikke har fått noen straff(er) så langt?», ytret hun via mikrobloggnettstedet Twitter, rett etter at nyheten om Bynes bilbeslag ble kjent.

Men Lohan, som for tiden spiller inn filmen om Elizabeth Taylors liv, var raskt ute med å oppdatere statusen:

«Dette er de tider hvor jeg setter pris på mine livserfaringer, det at jeg lever uten å angre og for at Disney støtter meg som skuespiller».

Bynes egen far, som også er hennes manager, har ifølge nettstedet RadarOnline karakterisert datteren som en «bortkommen liten jente, som ikke har skikk på livet sitt for øyeblikket».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lindsay Lohan fikk rundt 2 millioner for å kaste klærne  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer