Hvorfor har de kledd deg sånn?

Oscar er definitivt over. Her er ukas verst kledde...Se bilder og stem!

UHELDIGE: Både Mariah Carey, Courtney Love og Joan Jett var vel heller uheldige med disse antrekkene...
UHELDIGE: Både Mariah Carey, Courtney Love og Joan Jett var vel heller uheldige med disse antrekkene... Vis mer
SEHER.NO: Søndag stilte alt som kunne krype og gå av kjendiser i Hollywood opp i sin fineste stas på den røde løperen under årets Oscar-utdeling. Og det var ingen begrensninger på hvilke fantastiske antrekk superstjernene hadde valgt å ikle seg.

Nå, kun dager etter utdelingen, ser det imidlertid ut til at glamouren er død i filmbyen, hvertfall når det gjelder et knippe kjendiskvinner.

For selv om superstjernene som regel bader i lekre antrekk og accessoirer, hender det titt og ofte at de går på en bommert når det gjelder mote og skjønnhet.

Og denne uken er intet unntak.

Rocker og 80-tallsheltinne Joan Jett (51) er blant kjendiskvinnene som får svi når Seher.no svinger motepisken og kårer ukas verst kledde.

Stjernen så nemlig ut til å ha misforstått hele begrepet «less is more» og kom iført et skinnantrekk som hentet ut av en Hells Angels-reklame da hun deltok på «The Runaways»-premiere i LA torsdag. 

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Skinn er riktignok inn, men istedet for å begrense seg til kanskje ett eller to skinnplagg, kom Jett i svart skinnjakke, skinnvest, skinnbukse, skinnkjede og skinnbelte. Og det hele ble rett og slett altfor, altfor mye. 

En annen musiker som kanskje kunne sett seg to ganger i speilet før hun gikk ut denne uken er «Womanizer»-stjerne Britney Spears (28).

Selv om popstjernen har gjort et legendarisk comeback de siste årene og nok en gang topper hitlistene, har hun fortsatt ikke funnet seg en spesielt god stylist. Og særlig på fritiden ser 28-åringen sliten og herja ut.

Mandag denne uken var Spears på shopping på eksklusive Barneys med sin mor. Men om hun hadde kjøpt seg noe fint, syntes det ikke. Iført en altfor tettsittende beige kjole med vide skuldre, sorte tights og fett hår var det lite som minnet om den glamourøse popstjernen vi husker fra 90-tallet.

Eneste pluss er at hun endelig har fått tilbake sin «naturlige» blonde hårfarge, som hvertfall får henne til å se litt mindre gusten og blek ut.

«Less is more» er ikke akkurat et uttrykk rocker Courtney Love (45) er kjent for heller, og da stjernen ankom Roberto Cavallis motevisning i Paris for litt siden, hadde hun på seg flere plagg enn Roald Amundsen da han gikk over sydpolen. I hvert fall nesten.

Den fotlange lyseblå-blomstrete kjolen og de sølvfargede sandalene hadde vært mer enn nok. Men under kjolen hadde altså Love tatt på seg en gråaktig haremsbukse, blomstrete tights og sokker med blomstrete blondekant. I tillegg hadde hun på seg et enormt svart fløyelspannebånd, samt et langt svart sjal hun hadde drapert over den ene armen.

Med sorte solbriller, hvit og gull-preget veske og sølvsmykker ble effekten så svimlende at bare bildet gjør en ør i hodet.

«For mye» er også beskrivelsen man kan bruke om antrekket til The Runaways-stjerne Cherie Currie (50), da hun ankom premieren på filmen med samme navn.

Hadde den passet, kunne den brune skinnkjolen til sangerinnen vært riktig så kul. Men istedet for å fremheve hennes trinne figur, presset kjolen brystene hennes så høyt opp at det så ut som om de nærmest skrek etter å slippe ut.

Og den paljettbesatte vesten gjorde ikke fokuset på bysten hennes mindre akkurat. 

Når man snakker om bryster, må også popdiva Mariah Careys (39) Oscar-kjole nevnes.

Sangstjernen er ikke kjent for å dekke seg til og Oscar-utdelingen var intet unntak.

Både utringningen og splitten til Mariah var så dyp at det halve kunne vært nok, og kjolen var vel heller ikke spesielt kledelig til hennes formfulle figur.

Popstjernen så imidlertid uvanlig blid ut, og ektemannen Nick Cannon virket mer enn fornøyd med konas antrekk. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er årets verst kledde