STILLE FØR STORMEN: En mann titter over på Manhattan Skyline fra Brooklyn, i det orkanen bygger seg opp. Sterk vind og mye nedbør i løpet av dagen har gitt New Yorkerne en pekepinn på hva de har i vente når Sandy treffer land.  Foto: Reuters
STILLE FØR STORMEN: En mann titter over på Manhattan Skyline fra Brooklyn, i det orkanen bygger seg opp. Sterk vind og mye nedbør i løpet av dagen har gitt New Yorkerne en pekepinn på hva de har i vente når Sandy treffer land. Foto: ReutersVis mer

- Hvorfor har alle panikk for orkanen?

Lindsay Lohan - og andre kjendiser - tvitrer om orkanen Sandy som rammer den amerikanske østkysten nå.

SEOGHØR.NO: Folk på den amerikanske østkysten forbereder seg i dette øyeblikk på orkanen «Sandy», som med sine ville krefter er ventet å treffe land i 23-tiden norsk tid.

Imens tvitrer kjendisene.

Skuespiller Lindsay Lohan (26) skjønner ikke hvorfor folk får panikk - hun mener det heller lønner seg å tenke positive tanker:

«HVORFOR har alle så panikk for orkanen (som jeg velger å kalle Sally)? Stopp med de negative tankene! Tenk heller positivt, og be for fred».

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

«Twilight»-skuespiller Peter Facinelli og «Jersey Shore»-stjernen Vinny Guadagnino (24) er på sin side litt i det mer melankolske hjørnet:

«Jeg hørte noen si det best: hvis vi overlevde #9/11, kan vi overleve alt #NewYork #Sandy», tvitret 24-åringen, mens Facinelli ber for folk som blir rammet:

«Håper alle på østkysten er trygge mens stormen holder på».

Mens andre kjendiser igjen var i det ironiske hjørnet på Twitter.

«Var det like mange orkaner før Twitter kom på banen? #JustSayin», tvitret skuespiller Olivia Wilde.

Alec Baldwin (54), som er født i New York holdt det simpelt:

«Sandy . . .that b****!»

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Hevder at Lindsay Lohan drikker en flaske sprit om dagen