- Hvorfor gjør hun dette nå?

Setter spørsmålstegn ved Britneys kjærestestunt.

STORMFORELSKET: Den siste uken har popstjernen Britney Spears innrømmet at hun er i et ferskt forhold, samt publisert to «selfies» med sin nye flamme Charlie Ebersol på Twitter. Foto: Stella Pictures
STORMFORELSKET: Den siste uken har popstjernen Britney Spears innrømmet at hun er i et ferskt forhold, samt publisert to «selfies» med sin nye flamme Charlie Ebersol på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag forrige uke avslørte popstjernen Britney Spears (32) at hun har funnet lykken igjen, denne gang med TV-produsenten Charlie Ebersol.

Nyheten om Britneys nye flamme kommer drøyt to måneder etter at hun dumpet kjæresten David Lucado, etter at han var utro med en annen kvinne.

Nå spør nettstedet The Stir om hvor smart det er av «Piece of Me»-sangeren å bringe det ferske forholdet inn i offentligheten allerede nå.

Søndag delte popstjernen en «selfie» sammen med Ebersol på Twitter-profilen sin, fulgt av et rødt hjertesymbol. Også mandag kveld la hun ut et bilde av de to iført solbriller, der turtelduene smiler mot kamera foran en skyfri himmel og et fjellandskap.

LYKKELIG: Det virker som at Britney ikke klarer å holde nyforelskelsen for seg selv. Mandag kveld la hun ut denne frilufts-selfien av henne og Charlie Ebersol på Twitter. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Det virker som at Britney ikke klarer å holde nyforelskelsen for seg selv. Mandag kveld la hun ut denne frilufts-selfien av henne og Charlie Ebersol på Twitter. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Hun bør holde mer igjen

Den lille «selfie»-stormen kommer få dager etter at hun understreket overfor Extra at det hele var «veldig nytt» og at hun derfor ikke ville gi noen flere detaljer.

- Det er flott at hun innrømmer at dette er et nytt forhold, og forhåpentligvis betyr det at hun ikke vil ta seg vann over hodet. Men hvorfor ikke vente, enten lenge eller en måned eller to i det minste, før hun deler nyheten og gjør det «offisielt» på sosiale medier? spør The Stir.

Nettstedet frykter nemlig at Britney vil bli såret nok en gang - så sent som i januar 2013 ble forlovelsen med Jason Trawick brutt. Drøyt to måneder senere gikk hun hånd i hånd med David Lucado.

- Jeg håper hun gir det tid denne gangen, og jeg håper virkelig at denne fyren er god mot henne, hun fortjener det, mener The Stirs skribent. 

STRÅLER: Det var i Las Vegas onsdag forrige uke at Britney snakket om det ferske forholdet for første gang. Da mottok hun nøkkelen til Las Vegas by - der hun har holdt et utall utsolgte show - omringet av glitter og stas. Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Det var i Las Vegas onsdag forrige uke at Britney snakket om det ferske forholdet for første gang. Da mottok hun nøkkelen til Las Vegas by - der hun har holdt et utall utsolgte show - omringet av glitter og stas. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Ble sparket to timer etter lydopptaket

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer