<strong>TETT PÅ:</strong> Atle Hansen sparte ikke på kruttet da han fikk i oppdrag å stunt-intervjue Robinson-kollegene for Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
TETT PÅ: Atle Hansen sparte ikke på kruttet da han fikk i oppdrag å stunt-intervjue Robinson-kollegene for Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Hvorfor gjemte du brystene dine?

Robinson-Atle overrumplet reality-kollegene på premierefest. Se videoen!

Publisert
Sist oppdatert
Se Atle Hansens stuntvideo med Robinson-kollegene og bildespesial fra premierefesten nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Stemningen stod i taket da årets Robinson-deltakere feiret seg selv på premierefest i Oslo torsdag, og et av midtpunktene var Atle Hansen (45) - som også har vært med i TV3-serien «Charterfeber».

Den livlige haldenseren tok utfordringen på strak arm om å intervjue realitykollegene for Seher.no - og sparte ikke på kruttet.

Kimhye Kristine Jin Iversen (29) - som sammen med Atle og tre andre skal kjempe mot fem nordlendinger i årets ekspedisjon - var en av de som ble overrumplet av lagkameratens nærgående spørsmål.


- Hvorfor tok du hånden foran brystene dine, når vi bare var kjente på stranda? spurte Atle, og ble møtt med latter av Kimhye og Robinson-kollega Dan-Richard Davidsen (27).

- Man må verne om sine favoritter, hehe også er vi mer inne i tatoveringer, smilte den aktive danseren.

Frisøren Atle Hansen - som hadde hårkur med som sin personlige eiendel på øya - avslører også at han fikk flere av Robinson-kollegene til å vise sin forfengelige side.

- Det pinligste jeg gjorde var å låne hårkuren din, Atle. Men jeg ville jo bli en av gutta, lo han.

Se hele videoen og flere bilder fra festen nederst i artikkelen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble kjærester etter Robinson[obj:media:8921]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer