Melissa McCarthy:

- Hvorfor føler du alltid behovet for å være så grotesk?

Melissa McCarthy letter på sløret om kroppshets fra journalister.

KROPPSHETS: Melissa McCarthy forteller åpenhjertig om da hun ble utsatt for svært grov kroppshets. Det sitter fremdeles som støpt i minnet. Foto: NTB Scanpix
KROPPSHETS: Melissa McCarthy forteller åpenhjertig om da hun ble utsatt for svært grov kroppshets. Det sitter fremdeles som støpt i minnet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Melissa McCarthy (48) har tidligere uttalt at hun nekter å bukke under for kroppspresset i Hollywood. 48-åringen har kapret rolle etter rolle de siste årene, og er blant annet kjent for sin humoristiske og usminkede personlighet.

I et nytt intervju med In Style snakker «Bridesmaids»-stjernen nok en gang om kroppspresset, og forteller åpenhjertig om svært upassende episoder.

Raste mot journalist

McCarthy husker spesielt én hendelse godt.

Det skal ha vært et intervju med om lag hundre mennesker til stede da en mannlig journalist ut av det blå skal ha spurt: «Hvorfor føler du alltid behovet for å være så grotesk?».

McCarthy ble tatt på senga av den frekke kommentaren og skal ikke helt ha skjønt hva journalisten fisket etter. Han skal, ifølge 48-åringen også ha påpekt at hun verken hadde på sminke og så ustelt ut. Da så stjernen rødt.

Hun avslører at stemningen mellom dem forble anspent og forteller til magasinet at hun oppfordret journalisten til å legge karrieren på hylla. Dessverre var ikke dette første gang stjernen har måttet stå opp for kroppshets i bransjen.

BRYR SEG IKKE: Melissa McCarthy nekter å gi etter for presset i Hollywood. Her på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Ghostbusters» i 2016. Foto: NTB Scanpix «»
BRYR SEG IKKE: Melissa McCarthy nekter å gi etter for presset i Hollywood. Her på den røde løperen i forbindelse med premieren på «Ghostbusters» i 2016. Foto: NTB Scanpix «» Vis mer

Mistet jobben

I forbindelse med lanseringen av «Bridesmaids» minnes McCarthy en annen sjokkerende hendelse. Journalisten som den gang stilte henne det upassende spørsmålet mistet i senere tid jobben for en annen episode.

- Han fortsatte å spørre om «er du sjokkert over at du faktisk jobber i denne bransjen med tanke på den enorme størrelsen din?», sier hun til magasinet.

Den aktuelle journalisten skal ha stilt det sjokkerende og sårende spørsmålet opptil flere ganger.

- Jeg husker at alt blod forsvant. Jeg tenkte den gang at «jeg kan takle deg ganske raskt med størrelsen min», sier hun lattermildt.

- Det var to kameraer som filmet ham, og ett på meg. Han ga seg ikke og stilte spørsmålet flere ganger, mens jeg bare lot som ingenting og fortsatte å snakke om filmen.

Videre forklarer stjernen at kroppshets er vanlig i bransjen, men at det er fascinerende at en mann aldri ville opplevd samme hetsen som damer blir utsatt for.

Saken fortsetter nedenfor.

HYLLES: Modellen Ashley Graham (29) har de siste åra vært på «alles» lepper. Med flere opptredener på catwalker rundt om, egen undertøyskolleksjon og forsideintervjuer med blant annet Sports Illustrated, har 29-åringen etablert seg som en av verdens mest omtalte modeller. Video: Addition Elle Les saken her: http://bit.ly/2eeEFAq Vis mer

Raste ned i vekt

Selv om McCarthy er åpen om at hun står støtt imot kroppshets, avslørte hun for et knapt år siden at hun hadde gått kraftig ned i vekt.

Daily Mail skrev den gang at det enorme vekttapet til skuespilleren skyldes at hun har gått på den omdiskuterte ketogen-dietten, som i hovedsak innebærer å spise mye fett, litt proteiner og nesten ingen karbohydrater.

En rekke ernæringsspesialister har advart mot denne dietten, og det anbefales tett oppfølging av helsepersonell for dem som velger å følge den.

McCarthy, som begynte å gå ned i vekt i 2015, fortalte den gang at:

LAR SEG IKKE STOPPE: McCarthy har de siste åra blitt svært populær. At folk slenger med leppa lar hun ikke gå inn på seg. Foto: NTB scanpix
LAR SEG IKKE STOPPE: McCarthy har de siste åra blitt svært populær. At folk slenger med leppa lar hun ikke gå inn på seg. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er sannsynligvis det beste jeg noen gang har gjort. Jeg føler meg fantastisk.

I et intervju med nettstedet Extra har McCarthy tidligere fortalt om hemmeligheten bak vekttapet.

- Jeg ble slank av et kjedelig liv. Man må virkelig skjerpe seg, og man kan ikke gjøre noe gøy. Man må legge seg klokken 19.30 hver kveld - det er trikset, sa skuespilleren spøkefullt til nettstedet.

Men selv om 48-åringen den gang skal ha gått ned over 30 kilo, var hun fremdeles bestemt på at hun aldri skal la seg påvirke av Hollywood-presset om å bli syltynn.

- Jeg har aldri følt at jeg har vært nødt til å forandre på meg. Jeg har alltid tenkt: «dersom du ønsker noe annet, må du velge noe annet», har hun fortalt ifølge Hello Magazine.

LES OGSÅ: Trodde «Friends»-stjernen var lesbisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer