- Hvorfor får jeg mer hat enn Kim på grunn av dette?

Alyssa Milano har fått mye kritikk for ammebildene.Nå slår hun tilbake.

UFORSTÅENDE: Mens Alyssa Milano fikk negativ kritikk for ammebildet, lot den negative kritikken mot Kim Kardashian vente på seg, etter at hun stilte opp naken på forsiden til Paper Magazine. Det forstår ikke Milano. Foto: All Over Press / Faksimile
UFORSTÅENDE: Mens Alyssa Milano fikk negativ kritikk for ammebildet, lot den negative kritikken mot Kim Kardashian vente på seg, etter at hun stilte opp naken på forsiden til Paper Magazine. Det forstår ikke Milano. Foto: All Over Press / Faksimile Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I september ble skuespilleren Alyssa Milano (41) tobarnsmor, da datteren Elizabella Dylan kom til verden.

BLE FORELDRE: Alyssa Milano og David Bugliari fikk en datter i september. Foto: FameFlynet
BLE FORELDRE: Alyssa Milano og David Bugliari fikk en datter i september. Foto: FameFlynet Vis mer

To måneder senere viste Milano stolt fram datteren på bildedelingstjenesten Instagram.

Men det var ikke et vanlig mor- og datterbilde Milano la ut til sine mange følgere. Skuespilleren la nemlig ut et ammebilde.

Men etter at Milano hadde lagt ut bildet, strømmet de negative kommentarene på i sosiale medier. Det forstår ikke skuespilleren selv.

«Vent.. Jeg skjønner ikke. Ingenting negativt til Kim Kardashian, men... Folk synes mine ammebilder er støtende, mens de synes Kim sin rumpeforside er greit?», skriver hun på Twitter ifølge YouBeauty.com.


Kardashian stilte opp naken i Paper Magazine, i et forsøk på å «få internett til å knele».

Stuntet fikk mye oppmerksomhet, blant annet var det mange som parodierte henne. Men overraskende nok i manges øyne, var det ikke så mye negativ kritikk knyttet til bildene.

LES OGSÅ: Kim skapte rumpebonanza

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer