Dakota Johnson om Johnny Depp:

- Hvorfor er jeg involvert i det her?

Svarer endelig på klippet «alle» snakket om.

KOLLEGAER: Johnny Depp og Dakota Johnson spilte mot hverandre i filmen «Black Mass». Foto: Domenico Stinellis/AP/NTB
KOLLEGAER: Johnny Depp og Dakota Johnson spilte mot hverandre i filmen «Black Mass». Foto: Domenico Stinellis/AP/NTB Vis mer
Publisert

For et par måneder siden satt mennesker over hele verden og fulgte spent med på rettssaken mellom eksparet Johnny Depp (59) og Amber Heard (36).

Oppi det hele var det et klipp av Depp og «Black Mass»-kollega Dakota Johnson (32) som gikk viralt. I snutten ser man Johnson med et bekymret uttrykk i det Depp plasserer sin bandasjerte finger på bordet ved siden av henne under en pressekonferanse i 2015.

Nå uttaler Johnson seg om klippet «alle» snakket om.

Over 3 millioner klikk

I rettssaken mellom det tidligere stjerneparet, påsto begge parter at den tidligere ektefellen hadde utøvd vold.

Da Depp vitnet, påsto han at fingertuppen hans skal ha blitt kuttet av etter at Heard skal ha skadet ham med en vodkaflaske under en krangel i 2015.

Samtidig som rettssaken pågikk, florerte klippet kalt «Det EKSAKTE øyeblikket Dakota Johnson VISSTE at Amber Heard hadde vært VOLDELIG mot Johnny Depp», som høstet over tre millioner klikk.

Flere medier har omtalt saken, deriblant E! News og People.

- Jeg tenkte: «Herregud, hvorfor? Hvorfor er jeg involvert i det her?». Jeg husker ikke det der i hele tatt, vær så snill, ta meg ut av det her. Ikke la det gå lenger. Kan du se for deg, herregud, hvis jeg hadde blitt kalt inn til å vitne? sier Johnson i et nylig intervju med Vanity Fair.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer