Dakota Johnson om Johnny Depp:

- Hvorfor er jeg involvert i det her?

Svarer endelig på klippet «alle» snakket om.

KOLLEGAER: Johnny Depp og Dakota Johnson spilte mot hverandre i filmen «Black Mass». Foto: Domenico Stinellis/AP/NTB
KOLLEGAER: Johnny Depp og Dakota Johnson spilte mot hverandre i filmen «Black Mass». Foto: Domenico Stinellis/AP/NTB Vis mer
Publisert

For et par måneder siden satt mennesker over hele verden og fulgte spent med på rettssaken mellom eksparet Johnny Depp (59) og Amber Heard (36).

Oppi det hele var det et klipp av Depp og «Black Mass»-kollega Dakota Johnson (32) som gikk viralt. I snutten ser man Johnson med et bekymret uttrykk i det Depp plasserer sin bandasjerte finger på bordet ved siden av henne under en pressekonferanse i 2015.

Nå uttaler Johnson seg om klippet «alle» snakket om.

Over 3 millioner klikk

I rettssaken mellom det tidligere stjerneparet, påsto begge parter at den tidligere ektefellen hadde utøvd vold.

Da Depp vitnet, påsto han at fingertuppen hans skal ha blitt kuttet av etter at Heard skal ha skadet ham med en vodkaflaske under en krangel i 2015.

Samtidig som rettssaken pågikk, florerte klippet kalt «Det EKSAKTE øyeblikket Dakota Johnson VISSTE at Amber Heard hadde vært VOLDELIG mot Johnny Depp», som høstet over tre millioner klikk.

STJERNBESØK: Superstjernen Johnny Depp var på vei til Stockholm, og møtte Dagbladet på veien ut av Grand Hotel. Video: Birgitte Kristiansen Vis mer

Flere medier har omtalt saken, deriblant E! News og People.

- Jeg tenkte: «Herregud, hvorfor? Hvorfor er jeg involvert i det her?». Jeg husker ikke det der i hele tatt, vær så snill, ta meg ut av det her. Ikke la det gå lenger. Kan du se for deg, herregud, hvis jeg hadde blitt kalt inn til å vitne? sier Johnson i et nylig intervju med Vanity Fair.

- Jeg kan ikke tro at det er folk som ser på rettssaken som om det skulle vært et show. Det er drama i rettssalen og hjertet mitt knuser. Det er så, så rart. Mennesker er så jævlig rare. Internett er et vilt, vilt sted, fortsatte hun.

Intervjuet ble gjort før rettssaken til Hollywood-eksparet var over.

SNAKKER: Etter å ha tapt ærekrenkelsessaken mot eksmannen Johnny Depp i retten, har Amber Heard stil til et lengre intervju med NBC. Spesielt én ting fått flere til å reagere. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

- Får konsekvenser

«Pirates of the Caribbean»-stjernen kom seirende ut av rettssalen, og Heard må derfor betale eksmannen 10 millioner dollar for ærekrenkelse.

Både Depp og Heard har blitt kritisert, og vært mulige ofre for den såkalte «kanselleringskulturen», en strategi der kjente personer nektes å slippe inn i den offentlige debatten.

Dette er også et tema under Vanity Fair-intervjuet, hvor Johnson kritiserer slik kultur, og mener at hvert eneste menneske gjør feil i livet.

- Poenget med livet er å finne ut av det. Å såre andre mennesker, skade andre, er ikke greit. Det får konsekvenser. Men konseptet med at Twitter-universet bestemmer at noen plutselig ikke finnes mer er skummelt, hjerteskjærende og feil, mener «Fifty Shades of Grey»-skuespilleren.

HER VAR HAN: Johnny Depp befant seg i Newcastle da dommen kom i rettssaken mellom han og ekskona Amber Heard. Vis mer

Johnson trøster seg imidlertid med tanken om at sosiale medier ikke er en sann refleksjon av verden.

- Jeg tror at folk ønsker å leve i en bedre verden til syvende og sist. Dessuten utgjør Twitter, hva, 12 prosent av verden? Jeg mener, noen av disse menneskene kan ikke engang stave.

Eksene brøt stillheten

I tillegg til Johnson, har flere kjente fjes på et eller annet vis vært involvert i rettssaken, der Depp saksøkte eksen for ærekrenkelse.

Det gjorde han etter at Heard skrev i «The Washington Post» at hun hadde vært utsatt for vold i hjemmet. Depps navn ble ikke nevnt.

VITNER: Rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard har på ingen måte gått ubemerket hen, og flere av øyeblikkene vil huskes. Som dette. Reporter: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Blant de som har uttalt seg om feiden, er Elon Musk (51), Heards ekskjæreste.

Til en Twitter-melding som omtalte rettssaken, svarte Tesla-grunnleggeren følgende:

«Jeg håper begge to går videre. På sitt beste, er begge to fantastiske.»

Tilskuerne holdt også pusten da et annet kjent fjes tok plass i vitneboksen: Depps ekskjæreste og modell, Kate Moss (48). Hun benektet påstanden om at eksen hadde utøvet vold mot henne, og sparket henne ned en trapp.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

- Han har aldri dyttet meg, sparket meg, kastet meg ned noen som helst trapp, sa Moss i rettssaken.

LES OGSÅ: - Den perfekte dramaoppskrift

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer