- Hvorfor er ikke jeg invitert?

Lily Allen reagerer sterkt på at hun ikke er invitert i kongelig bryllup.

<strong>IKKE INVITERT:</strong> Lily Allen er ikke blant de celebre gjestene som får overvære det kongelige bryllupet i London på fredag.
IKKE INVITERT: Lily Allen er ikke blant de celebre gjestene som får overvære det kongelige bryllupet i London på fredag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag gjør en rekke kjendiser seg klare for bryllup, når prins William (28) og Kate Middleton (29) gifter seg i London.

«Mr. Bean»-skuespiller Rowan Atkinson og sangerinnen Joss Stone er blant de som står på gjestelisten, men popstjernen Lily Allen er ikke blant de paret har invitert, noe hun selv synes er helt bak mål.

- Dere kan sitere meg på at jeg er rasende. Hvorfor blir Joss Stone invitert og ikke jeg? Jeg sang også på Diana-konserten! skrev Allen på sin Twitter-profil mandag.


Stone og Allen opptrådte begge under en Diana-konsert i 2007, på det som ville vært 47-årsdagen til Williams mor.

Etter Twitter-uttalelsen, har Allen imidlertid fått kritikk, og sangerinnen forsøkte tirsdag derfor å forsvare seg.

- Det var ganske åpenlyst at jeg var sarkastisk om å ikke bli invitert i bryllupet, ikke sant?

- Herregud, gi meg én til kommentar om å ikke bli invitert i bryllupet. Det var en vits, dere humorløse idioter. Stikk av, skrev hun tirsdag.

Men selv om det ikke blir kongelig bryllup på Allen, kan hun i det minste trøste seg med sitt eget. Til sommeren gifter popstjernen seg nemlig med Sam Cooper i Gloucestershire i England.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kate, ikke kopoer dette!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer