Florence Pugh:

- Hvorfor er dere så redd pupper?

Slår tilbake etter puppehets.

UREDD: Florence Pugh er ikke redd for å slå ned på kritikk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock Editorial / NTB
UREDD: Florence Pugh er ikke redd for å slå ned på kritikk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Som mange andre Hollywood-stjerner har skuespiller Florence Pugh (26) erfaring med å stå i kritikkstormer. Hun er imidlertid ikke redd for å vise hvor skapet skal stå.

Nå slår hun tilbake etter hets etter Valentinos høst/vinter-moteshow i Roma forrige fredag. Da var det nemlig flere som hadde bitt seg merke i Pughs gjennomsiktige kjole, hvor brystvortene syntes.

«Hvorfor er dere så redde?»

På Instagram skriver «Midsommar»-skuespilleren at hun var veldig forberedt på at den rosa tyllkjolen ville bli kommentert.

«Jeg var så gira på å bruke den, ikke et fiber i meg var nervøs. Jeg var ikke det verken før, mens det pågikk, eller etter», forklarer Pugh til sine 7,5 millioner følgere.

«Det som er interessant å se, er hvor lett det er for menn å totalt rakke ned på en kvinnes kropp, offentlig, med stolthet, foran alle. Du gjør det til og med med jobbtittelen og jobbmailen din i bioen?» spør 26-åringen.

Hun fortsetter:

«Det som er bekymringsverdig, er hvor vulgære noen menn kan være».

I GODT SELSKAP: Florence Pugh satt ved siden av selveste Anna Wintour under Valentino-showet. På samme rad ser man Ariana DeBose og Anne Hathaway. Foto: Shutterstock/NTB
I GODT SELSKAP: Florence Pugh satt ved siden av selveste Anna Wintour under Valentino-showet. På samme rad ser man Ariana DeBose og Anne Hathaway. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer

Skuespilleren skriver samtidig at hun er komfortabel med kroppen sin, med alle dens «skavanker».

«Jeg er fullt klar over bryststørrelsen min og er ikke redd for den».

«Det som er mer bekymringsverdig...hvorfor er dere så redde for bryster?».

KONTROVERSIELL: Britiske Carla Bellucci blir omtalt som «Storbritannias mest forhatte kvinne», på grunn av sine mange kontroversielle handlinger og uttalelser. Nå overrasker hun nok en gang. Video: Rød Løper Vis mer

Hylles av stjerner

I Instagram-innlegget, som per mandag morgen har høstet over en million likes, forklarer Pugh at hun er takknemlig for å ha vokst opp med sterke, mektige, formfulle kvinner, og forteller samtidig at det er hennes oppgave å si «faen ta det» når noen «forventer at kroppen hennes skal oppfylle meningen om hva som er seksuelt attraktivt».

«Voks opp. Respekter mennesker. Livet vil bli mye enklere, jeg lover, Og alt på grunn av to søte, små brystvorter», avslutter skuespilleren.

I kommentarfeltet har flere store navn vist sin støtte. Blant dem er «The Kissing Booth»-stjerna Joey King (22).

STORT: I «Insider Fem» blir vi kjent med Sindy Starlet. Hun har lyst på Skandinavias største pupper. Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

«Du er så utrolig fantastisk. Du setter ord på det mange føler, men ikke kan sette ord på».

Også Jameela Jamil (36) kaster seg på og hyller Pugh.

«Du er en jævla magisk dronning og vi fortjener deg ikke».

LES OGSÅ: Trakk seg: Nå er hun tilbake

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer