Florence Pugh:

- Hvorfor er dere så redd pupper?

Slår tilbake etter puppehets.

UREDD: Florence Pugh er ikke redd for å slå ned på kritikk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock Editorial / NTB
UREDD: Florence Pugh er ikke redd for å slå ned på kritikk. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert

Som mange andre Hollywood-stjerner har skuespiller Florence Pugh (26) erfaring med å stå i kritikkstormer. Hun er imidlertid ikke redd for å vise hvor skapet skal stå.

Nå slår hun tilbake etter hets etter Valentinos høst/vinter-moteshow i Roma forrige fredag. Da var det nemlig flere som hadde bitt seg merke i Pughs gjennomsiktige kjole, hvor brystvortene syntes.

«Hvorfor er dere så redde?»

På Instagram skriver «Midsommar»-skuespilleren at hun var veldig forberedt på at den rosa tyllkjolen ville bli kommentert.

«Jeg var så gira på å bruke den, ikke et fiber i meg var nervøs. Jeg var ikke det verken før, mens det pågikk, eller etter», forklarer Pugh til sine 7,5 millioner følgere.

«Det som er interessant å se, er hvor lett det er for menn å totalt rakke ned på en kvinnes kropp, offentlig, med stolthet, foran alle. Du gjør det til og med med jobbtittelen og jobbmailen din i bioen?» spør 26-åringen.

Hun fortsetter:

«Det som er bekymringsverdig, er hvor vulgære noen menn kan være».

Skuespilleren skriver samtidig at hun er komfortabel med kroppen sin, med alle dens «skavanker».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer