<strong>SJOKKERT:</strong> Countrystjernen Leann Rimes fikk sjokk da en tilfeldig kvinne ba henne om å spise mer. Foto: All Over Press
SJOKKERT: Countrystjernen Leann Rimes fikk sjokk da en tilfeldig kvinne ba henne om å spise mer. Foto: All Over Press Vis mer

- Hvordan våger hun?

Sylslanke Leann Rimes ble skjelt ut på restaurant.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag var sangstjernen Leann Rimes (28) ute og spiste middag med ektemannen Eddie Cibrian (38) på en restaurant i Illinois, da en frekk gjest bestemte seg for å si sin hjertelige mening. Kvinnen gikk opp til stjernens bord og skjelte henne ut for å være for tynn. Rimes ble helt satt ut av hendelsen og raser nå mot kvinnen på Twitter.

- Hvordan våger hun å komme til bordet mitt og si at jeg må spise mer? Hva er galt med folk? Mens jeg spiser mer, burde hun ta et kurs i skikk og bruk, skriver stjernen.

Rimes har den siste tiden fått mye kritikk for sin sylslanke figur og har flere ganger måttet forsikre fans om at hun er frisk. 28-åringen er tydelig oppgitt over kroppsfokuseringen.

- Jeg er lei av å snakke med frekke mennesker som ikke har rett til å mene noe om kroppen min. Hvis jeg ikke var kjendis ville dette vært frekt, men fordi jeg er i medias søkelys skal det være greit?, spør stjernen retorisk.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen hennes er perfekt   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer