- Hvordan våger dere kalle meg feit?

Rockedatteren hetses for å ha gått opp i vekt.

- HVORDAN VÅGER DE?: Peaches Geldof har fått krass vektkritikk denne uken. Men stjernen selv hevder hun er fornøyd med sin egen kropp. Foto: Stella Pictures
- HVORDAN VÅGER DE?: Peaches Geldof har fått krass vektkritikk denne uken. Men stjernen selv hevder hun er fornøyd med sin egen kropp. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  «Live Aid»-generalen Bob Geldofs eldste datter Peaches (21) må forsvare seg etter å ha blitt latterliggjort i britiske tabloider.

Rockedatteren mottok kraftig hets, både på internett og i aviser, etter at en fotograf foreviget henne med litt «ekstra kurver».

- Hun ser virkelig ikke trent ut. Hun ser oppblåst og lubben ut, skriver den britiske nettavisen Daily Mail.

Men stjernen selv, omfavner sine egne kurver.

- Jeg er ikke feit, jeg er vakker, sier hun til Daily Mail.

Internettbloggerne har vært krasse i sine kommentarer, men heldigvis er Geldof fornøyd med vekten sin, sier hennes venner.

- Peaches er komfortabel og fornøyd med sin egen vekt. Selv denne uken, etter all den kritikken, sier hun: «Hvordan våger de si at jeg er feit? Jeg er sexy. Jeg er normal - ikke slik som de falske og sylslanke Hollywood-jentene», forteller en venn av Peaches.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Peaches ser ut som en appelsin