SPESIELT PROSJEKT: Det er vanskelig å se den store likheten mellom John Lennon og Brad Pitt - særlig utseendemessig... Foto: AP
SPESIELT PROSJEKT: Det er vanskelig å se den store likheten mellom John Lennon og Brad Pitt - særlig utseendemessig... Foto: AP Vis mer

Hvordan skal han klare dette?

Hollywood-stjernen må blant annet lære seg å synge...

Publisert
SEHER.NO: Superstjernen Brad Pitt (47) forbereder seg for tiden til en svært uventet rolle - nemlig som det legendariske "The Beatles"-medlemmet John Lennon.

Amerikanske Pitt ønsker å både produsere og spille hovedrollen i en biografisk film om den avdøde Liverpool-artisten. Han skal også ha fått prosjektet velsignet av Lennons enke Yoko Ono (77), så lenge filmen er tro mot Lennons liv, skriver Digitalspy.


Men filmprosjektet virker definitivt som en stor og utfordrende oppgave, selv for en størrelse som Pitt. For det første har skuespilleren visstnok planer om å synge Lennons sanger helt selv - uten å  ha noen spesiell sangerfaring fra før. Men Pitt virker likevel svært motivert for å komme under huden på den avdøde rockelegenden.

- Brad vil gjøre all syngingen selv og har planer om å ta stemmetimer. Han har også fordypet seg i videoer og bøker slik at han kan få til Lennons typiske gester ordentlig, sier en kilde til Daily Express ifølge Digitalspy.

Betryggende nok skal Pitt angivelig benytte Lennons egen stemme i filmen hvis han ikke får grep på syngingen selv. Hvordan amerikanerens versjon av den særegne Liverpool-dialekten kommer til å høres ut er et minst like spennende spørsmål...

John Lennon ble skutt og drept av en sinnsforvirret fan utenfor sin leilighet i New York den 8. desember 1980.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Familielivet går opp og ned.


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer