- Hvordan ser hun egentlig ut, om TV legger på 5 kg?

Angelina Jolies kropp skaper heftig debatt på nettet.

VEKTKRITIKK: Brad Pitt holder Angelina i en arm som mest ligner på en fyrstikk.  Foto: All Over Press
VEKTKRITIKK: Brad Pitt holder Angelina i en arm som mest ligner på en fyrstikk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Angelina Jolie fikk mye skryt for sitt sorte Armani-antrekk, der hun viste frem sitt høyrebein både for fotografene og på scenen under Oscar-gallaen i Los Angeles søndag kveld. Men filmstjernen må også tåle massiv kritikk for sin tynne kropp.

Da New York Times mandag spurte brukerne på sin Facebook-side om hva de synes om Angelinas Oscar-look, svarte flertallet med negative kommentarer om hennes bleke hud og magre utssende, og ba henne om å spise noe.

«Herregud. Hun trenger å spise et par cheeseburgere og saus for en periode. Hun ser ut som en Aushwitz-fange», skriver en bruker på New York Times' Facebook-side.

Flere påpeker at Angelina Jolie så ekstremt tynn ut på den røde løperen på Oscar-kvelden, og artiklene om hennes look på ulike nettsteder følges opp av kommentarfelt der mange mener hun sliter med anoreksi.

«Hun ser forferdelig ut. Spis en sandwich eller noe», skriver en bruker på New York Times, men andre er urolige for hvilke signaler hun sender ut til unge jenter.


«Hun er en flott rollemodell for sitt humanitære arbeid, men ikke for sitt kroppsbilde. Hvis kameraet legger på 5 kilo, hvordan ser hun da ut i virkeligheten? Det er trist. Jeg vil ikke at datteren min skal se det og tenke at det er pent», skriver en mor på kommentarfeltet på den amerikanske avisens Facebook-side.

Us Weekly rapporterer om at Twitter-brukere gikk bananas i å kommentere filmstjernens kropp under Oscar-sendingen. Hennes blottlagte høyrebein ble raskt et nettfenomen, og en egen profil kalt AngiesRightLeg fikk hele 6000 tilhengere etter bare en halvtime.

Også Jolies vekt ble et hett tema på Twitter.

Filmstjernens magre utseende ga 3399 tweets per minutt, skriver Us Weekly.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Angelinas høyrebein ble et nettfenomen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer