Hvordan mistet hun armen?

Noen ganger går motebransjen litt for langt...

FINN ÉN FEIL: Photoshop-tabben får nok mer oppmerksomhet enn t-skjorten Marisa Miller reklamerer for på bildet til venstre. Etter at tabben ble omtalt, har hun fått armen tilbake på motebildene til høyre, som ligger på Victoria's secrets hjemmeside Foto: www.victoriassecret.com
FINN ÉN FEIL: Photoshop-tabben får nok mer oppmerksomhet enn t-skjorten Marisa Miller reklamerer for på bildet til venstre. Etter at tabben ble omtalt, har hun fått armen tilbake på motebildene til høyre, som ligger på Victoria's secrets hjemmeside Foto: www.victoriassecret.com Vis mer
SEHER.NO: Supermodellen Marisa Miller (32) er vant til å la seg photoshoppe opp og ned i ulike motemagasiner, men nå vil vel kanskje stjernen selv også si at det har gått litt vel langt.

På et reklamebilde for undertøysmerket «Victora's Secret», har det nemlig ikke bare blitt frisket opp i fargene, men Miller har også fått fjernet en hel arm!

Ved første øyekast kan det se ut som om supermodellen har fått amputert armen, i det som opprinnelig er en reklame for en rød polo-skjorte.

Kort tid etter at utenlandske medier denne uken påpekte tabben, har nettsiden til undertøysmerket imidlertid rettet opp bildemissen. På bildet som nå vises på nettsiden, har modellen fått armen tilbake.

Men til tross for den uheldige amputasjonen, har 32-åringen lite å klage over. I fjor ble hun nemlig kåret til verden mest sexy kvinne av det amerikanske mannabladet FHM.

- Jeg er svært ydmyk over å ha fått denne prisen, og ikke minst smigret, uttalte Miller den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette ble for sexy for TV