Hvordan løser du dette, Cato?

Men «Skal vi danse»-stjernen er ikke redd for å feile... Se video!

DANSER MED BEINA: - Vi har så vidt begynt å danse, vi har hatt en liten halvtime sammen. Jeg danser nok litt mer med ben og kropp, samt signaler i bryst og knær. Vi må finne en måte å gjøre dette på, og det skal vi også gjøre, sier «Skal vi dan Foto: Anders Myhren/Seher.no
DANSER MED BEINA: - Vi har så vidt begynt å danse, vi har hatt en liten halvtime sammen. Jeg danser nok litt mer med ben og kropp, samt signaler i bryst og knær. Vi må finne en måte å gjøre dette på, og det skal vi også gjøre, sier «Skal vi dan Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Cato Zahl Pedersen og Marianne Sandaker nederst i saken!


SEHER.NO: Onsdag kom offentliggjøringen av deltagerne i årets «Skal vi danse». En av dem som skal svinge seg på parketten i høst er den tidligere Paralympics-stjernen Cato Zahl Pedersen (51), som i vår også var å se i kjendisversjonen av «71 grader nord».

- Jeg håpet at de skulle spørre meg, for jeg liker å være med på nye, utfordrende ting. Og «Skal vi danse» er mer utfordrende enn «71 grader nord» for meg. Det ser jeg fram til. Marianne virker som en veldig bra pedagog, så vi skal greie noe bra sammen, sier Pedersen til Seher.no når vi møter ham i forbindelse med lanseringen.

51-åringen mangler en arm, og har med det et ganske mye større handikap enn de andre deltagerne. Dermed har han også visse utfordringer å stri med i tiden som kommer.

- Vi har så vidt begynt å danse, vi har hatt en liten halvtime sammen. Jeg danser nok litt mer med ben og kropp, samt signaler i bryst og knær. Vi må finne en måte å gjøre dette på, og det skal vi også gjøre. Dette er enkelt, men det skal gjøres - og det er vanskelig, mener Cato.

Dansepartneren Marianne synes det er stas å få danse med den livlige idrettshelten, som har 13 Paralympics-gull å se tilbake på.

- Jeg synes det er en ære å få danse med Cato, jeg har sett opp til ham veldig lenge - og fulgte med på ham i «71 grader nord» - og syntes det han gjorde der var veldig imponerende. Og så synes jeg det er gøy å få en litt større utfordring enn de andre, han mangler jo en arm. Men det blir kjempegøy.

Cato Zahl Pedersen tror på sin side at det meste handler om kun én ting.
 - Det viktigste er at man tør å gå ut på ukjent terreng. Man må komme seg ut av sofaen, tørre - og se om det går. Man må ikke være redd for å feile, sier han til seher.no.

Her er samtlige av de tolv deltagerne i høstens «Skal vi danse»:
 

Andrine Flemmen – alpinist - danser med Lars Alexander Wiulsrud
Anne Marie Ottersen – skuespiller - danser med Glenn Jørgen Sandaker
Cecilie Skog – eventyrer - danser med Tobias Karlsson
Stig Henrik Hoff – skuespiller - danser med Alexandra Kakurina
Tom Nordlie – fotballtrener og ekspert - danser med Nadya Khamitskaya
Aylar Lie – modell og student - danser med Egor Filipenko
Maria Haukaas Storeng – popstjerne - danser med Asmund Grinaker
Tommy Fredvang – artist - danser med Rakel Kristina Aalmo
Einar Gelius – kjendisprest - danser med Olga Divakova
Stine Buer – TV-humorist - danser med Tom-Erik Nilsen
Cato Zahl Pedersen – eventyrer og idrettshelt - danser med Marianne Sandaker
Håvard Lilleheie – programleder 
- danser med Elena Bokoreva Wiulsrud

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltagere

Se videointervjuet med Cato Zahl Pedersen og marianne Sandaker her: 

[obj:media:8799]