- Hvordan klarer du å gå i de?!

Jordana Brewster sjokkerte med skyhøye hæler på premiere. Se video fra den røde løperen!

SEOGHØR.NO: Søndag var det premiere på tegneseriefilmen «Teenage Mutant Ninja Turtles» og Megan Fox (28) slo seg løs på den røde løperen. Skuespilleren viste nemlig frem sine danseferdigheter til pressens store glede.

Men mest oppmerksomhet av alle fikk Jordan Brewster (34), som kom i skyhøye og syltynne hæler. På den røde løperen ble det stilt spørsmål om hvordan hun i det hele tatt klarte å gå i skoene.

HØYE: Jordana Brewster fikk mye oppmerksomhet for skovalget på Teenage Mutant Ninja Turtles-premieren. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
HØYE: Jordana Brewster fikk mye oppmerksomhet for skovalget på Teenage Mutant Ninja Turtles-premieren. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

- Så vidt, svarte hun da en fans spurte om hun klarte å gå i skoene.

Jordana er kjent fra Dallas og som Mia Toretto i Fast and Furious-serien. Hun kom på filmpremieren i en svartmønstret buksedress og flommende løst hår.

Disney-stjernen Bella Thorne (16) så råkul ut i svart ettersittende skinnskjørt og en passende t-skjorte for anledningen. Hun er kjent fra blant annet «Shake It Up» og «Magikerne på Waverly Place».

En av filmplakatene for «Teenage Mutant Ninja Turtles» skapte nylig dramatikk i Australia.

Plakaten viser fire muterte reptilkrigere som hopper ned fra en eksploderende skyskraper. Samtidig er premieredatoen for filmen satt til 11. september i Australia.

Denne kombinasjonen skapte ubehagelige assosiasjoner, og den australske filmdistributøren ble tvunget til å be om unnskyldning, skriver Reuters.

– Vi beklager dypt å ha valgt akkurat denne plakaten fra materialet for markedsføring da vi promoterte filmpremieren 11. september. Å kombinere det bildet og den datoen var en stor feil, og vi mente ikke å støte noen, skriver de i en e-post til nyhetsbyrået.

DISNEY: Bella Thorne så kul ut i passende t-skjorte på premieren. Foto: Splash News/ All Over Press
DISNEY: Bella Thorne så kul ut i passende t-skjorte på premieren. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

KORT: Megan Fox så flott ut på Teenage Mutant Ninja Turtles-premieren, og kom i en superkort hvit kjole.  Foto: REX/Stewart Cook/All Over Press
KORT: Megan Fox så flott ut på Teenage Mutant Ninja Turtles-premieren, og kom i en superkort hvit kjole. Foto: REX/Stewart Cook/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Tok over for Paul Walker