FARLIGE SKO?: - Victorias føtter så nesten ut som de hadde mistet formene. Tærne hennes ble skviset ned i bunnen av skoa og hennes ankler ble presset forover.  Foto: All Over Press
FARLIGE SKO?: - Victorias føtter så nesten ut som de hadde mistet formene. Tærne hennes ble skviset ned i bunnen av skoa og hennes ankler ble presset forover. Foto: All Over PressVis mer

Hvordan kan Posh gå med noe slik?

- Victorias føtter så nesten ut som de hadde mistet formene...

SEHER.NO: Dette er langt fra første gang Victoria Beckhams sko vekker oppsikt, og langt fra første gang vi skriver om hennes terror-sko, se bare her, her og her.

Men det virker som at for hver artikkel man skriver om hvor langt, eller burde man si hvor høyt, fru Beckham er villig til å gå, så strekker hælen på skoene hennes seg enda noen centimeter over bakken.

Men for hennes egen helses skyld, er det kanskje nok nå…

For trebarnsmoren lar ikke smerte komme i veien for mote, selv ikke på bursdagsfeiring med sine sønner.

Christian Louboutin-skoene fikk publikum til å gispe, spesielt når Posh flere ganger holdt på å gå på snørra mens hun holdt bursdagsbarnet Cruz (4) i hånda.

Og som bildene viser, hennes føtter har det heller ikke spesielt komfortabelt i skoene fra Poshs favorittdesigner.

- Victorias føtter så nesten ut som de hadde mistet formene. Tærne hennes ble skviset ned i bunnen av skoa og hennes ankler ble presset framover. Skoene så til og med ut som de var for store for henne, sier et vitne ifølge Daily Mail.

Prisen for de smertefulle skoene er for øvrig fra 4000 kroner til 40.000 kroner per par, eller skal man si 3000 kroner per centimeter hæl.

Tidligere har flere eksperter advart folk mot å følge i Posh sine fotspor.

- Kronisk bruk av skyskraperhøye hæler kan føre til både skader i leggmuskulaturen og i plantarfasciitten, som er en sceneplate under fotsålen, har kirurg Simon Moyes tidligere uttalt.

Men i Posh sitt tilfelle kunne det tross alt vært verre. Hun hadde i hvert fall ikke valgt skoene med 15 cm hæler som felte den ene modellen etter den andre på catwalken i New York, eller Louboutins nye sko med 20 cm hæler.

De prøver hun nok neste gang hun må løpe etter guttene…

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Victoria hater rumpa si