Vera Wang:

- Hvordan kan hun være 73 år?

Motedesignerens alder sjokkerer.

JUBILANT: Vera Wang får mye oppmerksomhet for sitt ungdommelig ytre. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
JUBILANT: Vera Wang får mye oppmerksomhet for sitt ungdommelig ytre. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka fylte den verdenskjente klesdesigneren Vera Wang 73 år, og dagen gikk ikke forbi i stillhet.

Moteikonet vet å feire i stil og kjørte et rosa bursdagstema hvor hun selv var kledd i fargen fra topp til tå, inkludert rosa striper i håret. Den fire etasjers kaka var dekket av rosa roser, og som drikke serverte hun gjestene sin egenproduserte rosé Prosecco.

Wang har fått mye oppmerksomhet for sitt ungdommelige ytre og stiller ofte i magetopper, miniskjørt og hot pants i sosiale medier.

For to år siden gikk et bilde av henne, kun iført sports bh og shorts, viralt. Noe hun i etterkant selv innrømmet at hun ble «totalt sjokkert» over, ifølge Page Six.

HOLDER SEG GODT: Den «evigunge» motedesigneren står bak en rekke stjernekreasjoner. Her med Kim Kardashian i New York høsten 2019. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB
HOLDER SEG GODT: Den «evigunge» motedesigneren står bak en rekke stjernekreasjoner. Her med Kim Kardashian i New York høsten 2019. Foto: Gregory Pace/Shutterstock/NTB Vis mer

Hylles

I anledning 73-årsdagen har designeren postet en rekke bilder av seg selv og festen på Instagram, og nok en gang reagerer fans og følgere med vantro når de innser jubilantens alder.

- Du ser ut som om du er 21 år. Vær så snill å del hemmeligheten din, trygler en bruker.

- Gratulerer med dagen. Du ser alltid så fantastisk og ung ut, skryter en annen.

- Sexy bestemor, kommenteres det.

- Hvordan kan hun være 73 år? undres en.

- Gratulerer med dagen, dronning! Jeg sikter mot å bli som deg en dag, skriver enda en.

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Gift deg med meg, frir en annen.

- Gosh, hva er hemmeligheten din? Du ser ut som om du er 30, mener enda en.

I 2020 fortalte Wang at måten hun holdt seg ung på var ved å «jobbe, sove, drikke en vodka cocktail og være forsiktig i sola», skriver Page Six.

Det bør imidlertid også nevnes at selv om Wang utvilsomt holder seg godt, er huden hennes påfallende glatt og jevn på bildene - noe som kan indikere at 73-åringen også har fått hjelp av bilderedigering.

Legendariske brudekjoler

Den amerikanske designeren har hatt kometkarriere siden hun sluttet på universitetet. Da gikk hun nemlig rett inn i rollen som redaktør i motemagasinet Vogue.

Der ble hun i 17 år, før hun jobbet to år i Ralph Lauren. Deretter startet hun sitt eget klesmerke.

I VERA WANG: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Designeren selv står ved siden av henne. Foto: Matt Baron/REX/NTB
I VERA WANG: Ariana Grande iført en kreasjon fra Vera Wang på den stjernespekkede Met-gallaen i 2018. Designeren selv står ved siden av henne. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer

Wang står bak flere legendariske brudekjoler, blant annet Kim Kardashians tre (!) brudekjoler da hun giftet seg med Kris Humphreys i 2011.

Kreasjonene er også selvsagte «gjester» på glamorøse tilsetninger som Oscar-utdelingen og Met-gallaen.

LES OGSÅ: - Jeg gleder meg helt sykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer