REALITYSTJERNE: Kendra Wlikinson er for tiden en av kjendisdeltagerne i den britiske realityserien «I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here» Foto: REX/All Over Press
REALITYSTJERNE: Kendra Wlikinson er for tiden en av kjendisdeltagerne i den britiske realityserien «I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here» Foto: REX/All Over PressVis mer

- Hvordan kan hun forlate barna sine nå?

Kendra Wilkinsons mor frykter at TV-stjernens familie skal gå i oppløsning.

SEOGHØR.NO: Kendra Wilkinson (29) - kjent fra TV3-serien «Playboypikene» - er for tiden med i realityserien «I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here» på britisk fjernsyn.

I det populære programmet følger millioner av TV-seere med på hvordan Kendra og et knippe andre kjendiser klarer å overleve i Australias villmark.

Men en som ikke har sansen for Kendras valg om å bli med i TV-serien, er hennes mor, Patti.

Frykter for familien

EKTESKAP I FARE?: Ektekskapet til Kendra og Hank Baskett skal ha vært i fare etter at han skal ha vært utro med en transseksuell person. Her er de med sønnen Hank jr. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
EKTESKAP I FARE?: Ektekskapet til Kendra og Hank Baskett skal ha vært i fare etter at han skal ha vært utro med en transseksuell person. Her er de med sønnen Hank jr. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

Patti sier til den britiske avisen The Sun at hun frykter det lange fraværet skal ødelegge Kendras allerede skjøre ekteskap til Hank Baskett.

Men kun uker etter at paret ble foreldre i mai fikk realitystjernen en telefon som snudde livet hennes fullstendig på hodet.

- Agenten min ringte og spurte: «Er Hank rundt deg akkurat nå?», forteller hun til People.com.

Deretter kom bomben: Det gikk rykter om at ektemannen ikke bare hadde vært utro mot Kendra, men at affæren i tillegg skulle ha skjedd med en transeksuell modell.

Nå sier Kendras mor at hun er usikker på hvordan barnebarna hennes har det.

- Ante ingenting

- Jeg ante ingenting før hun hadde reist. Mitt første spørsmål var «hvem tar seg av barna?»

Patti hevder Kendra ikke har snakket med henne eller broren Colin, siden hun ble berømt.

- Alt Hollywood-styret har ødelagt familien min. Det er veldig trist. Men jeg tror ikke hun bryr seg om det, sier Patti til The Sun.

Kendra Wilkinson har foreløpig ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: - Mannen min er ikke homofil