GÅR AV SCENEN: Eirin Hagstrøm blir i mandagens «Top Model» så opprørt av Christer Falcks tilbakemelding, at hun stormer av scenen . Foto: TV3
GÅR AV SCENEN: Eirin Hagstrøm blir i mandagens «Top Model» så opprørt av Christer Falcks tilbakemelding, at hun stormer av scenen . Foto: TV3 Vis mer

- Hvordan kan han kalle meg «chubby»?

Her blir «Top Model»-deltakeren så opprørt at hun forlater lokalet. Se video!

Publisert
Se video fra «Top Model» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Starten på årets sesong av realityserien «Top Model» har vært tøff for Eirin Hagstrøm (18) etter at hun i første program ble stemplet som «plus size modell» av fotografen Marcel Lelienhof og deretter følte seg lurt av TV3 etter at bikinibilder hun skammer seg over, ble brukt til å promotere programmet.

Men ingen av disse hendelsene kan måle seg med tilbakemeldingen gjestedommer Christer Falck i episoden som sendes mandag.

- Det er litt sånn FHM-chubby, sier Robinson-programlederen om bildet til Eirin, som blir så opprørt at hun stormer av «Top Model»-scenen.

- Respektløst
18-åringen reagerer sterkt på  å bli kalt «chubby» - lubben på norsk - av Falck.

- Hvordan kan han snakke sånn til meg? Jeg er et voksent menneske og forlanger å bli omtalt med respekt. Han må også tenke på hva slags signaler han sender.

- Selv om jeg har litt pupper og lår, kan hverken jeg eller noen av de andre jentene der inne omtales som «chubby». Hva tenker alle jentene som sitter og ser på programmet, når de hører sånt? sier hun til Seher.no.

Gikk vekk på nytt
Eirin hevder at hun ble ytterligere skuffet over Falck etter at opptakene var over.

- Han kom bort da de var ferdig og spurte om jeg var sur. Da jeg svarte at jeg syntes han hadde vært respektløs, spurte han om jeg ble fornøyd hvis han sang «Du er den vakreste som finnes».  Da gikk jeg vekk, fordi jeg følte jeg ble behandlet som et barn.

- Jeg ville aldri sagt noe sånt hvis jeg var ham, og hva gjorde han egentlig i dommerpanelet? Han har vel tatt kanskje 5 modellbilder i sitt liv, sier hun til Seher.no.

Overrasket over kritikken

Vekt-kritikken har ikke tatt fra Eirin lysten til å jobbe som modell, men hun er overrasket over hvor mye fokus det har vært på henne i de første programmene.

- Jeg synes jo flere av de andre jentene også har former, akkurat som meg, men det er vel kanskje sånn at de har funnet et svakt ledd de vil fortsette å pirke på.

- Heldigvis har jeg bare fått positiv respons fra de rundt meg, sier hun til Seher.no.

Tar ikke selvkritikk

Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Christer Falck, men til VG sier han at jenter som melder seg på «Top Model» må tåle å bli kalt lubne.

- Jeg synes ikke «FHM-chubby» er et spesielt vondt og krevende uttrykk. Men jeg er inneforstått med at mange sikkert er uenig, sier han til avisa.

«Top Model» sendes mandager kl 20.30 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skammer meg over bikinibildet

[obj:media:9388]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer