- Hvordan kan en teddybjørn gjøre en kvinne gravid?

Humoren i den nye Mark Wahlberg-filmen «Ted 2» ble så grov at den ikke er tillatt for barn.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmen «Ted» - med Mark Wahlberg i en av hovedrollene - vakte oppsikt med sine mange kraftige banneord og grove vitser da den hadde premiere i 2012.

Nå er oppfølgeren snart klar, og etter traileren å dømme går Mark Wahlberg og hans animerte, grovkjeftete teddybjørn enda lenger denne gangen.

Traileren til filmen «Ted 2» har ifølge Daily Mail blitt så dristig at den kun vises før filmer med 18-års grense på britiske kinoer, i tillegg til at den er lagt ut på internett.

Se traileren øverst i artikkelen.

I et klipp forteller bjørnen Ted - som har stemmen til «Family Guy»-skaperen Seth McFarlane - at han ønsker å få barn sammen med sin mennesklige kjæreste, som spilles av Jessica Barth.

- Hvordan kan en teddybjørn gjøre en kvinne gravid, spør Mark?

Svaret blir å lete etter en mannlig donor, og snart er jakten i gang med lattermilde konsekvenser.

VIL HA BARN: Teddybjørnen Ted og hans kjæreste, som spilles av Jessica Barth, prøver å bli foreldre i den nye filmen «Ted 2» Foto: Filmweb
VIL HA BARN: Teddybjørnen Ted og hans kjæreste, som spilles av Jessica Barth, prøver å bli foreldre i den nye filmen «Ted 2» Foto: Filmweb Vis mer

Filmen har norsk premiere 17. juli.

Det har foreløpig ikke lykkes Seoghør.no å få svar fra filmens norske distributør om traileren vil få 18-års grense også i Norge.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke datet en kvinne på fire år

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer