Hvordan kan dette være en trebarnsmor?

Supermodellen ser nesten overnaturlig ut i ny undertøyskolleksjon.

PROVOSERENDE PEN: De nye bildene av Natalia Vodianova fra Etam sin vårkolleksjon vekker oppsikt.  Foto: Stella Pictures
PROVOSERENDE PEN: De nye bildene av Natalia Vodianova fra Etam sin vårkolleksjon vekker oppsikt. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere av de sexy bildene nederst i saken!

SEHER.NO: Det virker som at supermodell Natalia Vodianova (28) har det meste: Hun er gift med den britiske arvingen Justin Trevor Berkely Portman - brudekjolen var signert genidesigeren Tom Ford, paret har tre velskapte barn og hun gjør det skarpt i både modell- og filmverdenen.

Og ikke minst har hun en kropp og et utseende som nok de aller fleste kvinner kan ta seg i å misunne. Kanskje spesielt de som også er småbarnsmødre?

For i den nye reklamekampanjen for Etam, et fransk kles- og undertøysmerke, ser trebarnsmoren latterlig vakker ut. Hun føyer seg altså inn i rekken av supermodeller som ser urettferdig bra ut etter å ha født, som for eksempel Gisele Bundchen (30).

De nye bildene av Vodianova er faktisk så slående at de skaper sterke reaksjoner hos publikum.

På motenettsiden Fashion Gone Rogue Bildene får de en mye pepper, da flere av leserne reagerer på den ganske åpenbare retusjeringen av bildene.

Supermodellen og Berkely Portman giftet seg i 2001. Sammen har de barna Lucas Alexander (9), Neva (4) og Viktor (3).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette vil provosere mange mødre 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer