- Hvordan kan de si så mye dritt om meg?

Utslåtte Alina har knapt orket å se på en hel episode av årets «Paradise Hotel»-sesong.

SJEKKET UT: Alina Lapteva ble torsdag sendt ut fra «Paradise Hotel» av Kristian Renè Johansen til fordel for Iselin Michelsen. Foto: TV3
SJEKKET UT: Alina Lapteva ble torsdag sendt ut fra «Paradise Hotel» av Kristian Renè Johansen til fordel for Iselin Michelsen. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alina Lapteva (23) måtte torsdag forlate realityserien «Paradise Hotel» etter at Kristian René Johansen (21) vraket henne til fordel for Iselin Michelsen (21).

Før sendingen sa Alina til Seoghør.no at hun tvilte på om hun orket å se episoden, fordi hun er lei av å høre nedsettende kommentarer om henne fra de andre deltagerne.

-  Jeg er overrasket over alt som har blitt sagt om meg. Til tider har det vært så ille at både jeg og moren min har skrudd av TV-en. Jeg har spurt meg selv «Hvordan kan de si så mye dritt om meg?» Derfor har jeg nesten ikke sett noe av årets sesong.

Håpet på nye gutter

- Da jeg kom til parseremonien, hadde jeg lenge tenkt på at det ville være greit å dra hjem, fordi jeg følte det som om de andre rottet seg sammen mot meg. Men jeg håpet jo selvfølgelig at det kunne komme inn noen nye gutter, som jeg kunne samarbeide med.

Alina sier stemningen mot henne ble mye verre etter at Camilla Karlsen Bøvollen ble stemt ut av serien før påske.

Skuffet over Andreas

Andreas Bolme Akselsen - som etter Paradise-oppholdet har blitt kjæreste med Camilla - skal ifølge Alina være en av dem som bevisst sørget for å sette henne i et dårlig lys.

- Jeg har ikke noe vondt imot Kristian som sendte meg hjem, han gjorde bare et valg. Men Andreas har skuffet meg etter hvert som jeg har fått vite det han har sagt om meg bak min rygg, blant annet at jeg ikke var til å stole på. Jeg snakket aldri dritt om noen der inne og synes det er utrolig det de sier om meg.

- De fleste virket mer opptatt av å bli kjærester og å flørte enn å tenke på at de var med i et spill. Hadde jeg vært løsere og sagt ja til å kline, hadde jeg kanskje blitt bedre likt, men det er ikke min stil, sier Alina.

Avviser kritikken
Andreas avviser Alinas påstander om at han drev noen organisert kampanje mot henne bak hennes rygg.

-  Mitt inntrykk er at Alina ofte leter etter noen andre å skylde på. Men når hun skiller seg ut så mye fra andre, så er det vel kanskje ikke så rart at hun fikk mange mot seg.

- Når det gjelder spillet så er det kanskje mulig at det ikke var noen god ide å snakke så åpent om sine ambisjoner. Alle som var der ville vinne «Paradise Hotel», men alle var smarte nok til å holde kjeft om det bortsett fra Alina, sier han til Seoghør.no.

- Umodne gutter
Alina mener imidlertid årets deltagere var umodne og tror hennes «Paradise Hotel»-opplevelse hadde vært annerledes hvis de mannlige deltagerne hadde vært eldre.

- Jeg hadde kun blitt med igjen hvis de guttene var eldre enn 23. Bortsett fra Stian (Thorbjørnsen, red.anm) opplevde jeg de fleste som veldig umodne, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er en veldig romantisk kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer