- Hvordan har hun klart å holde det hemmelig?

TV-stjernen Amanda Holden bekrefter at hun er seks måneder på vei, til kollegaens store overraskelse.

BLIR TOBARNSMOR: Amanda Holden venter sitt andre barn med sin ektemann, Chris Hughes. Foto: All Over Press
BLIR TOBARNSMOR: Amanda Holden venter sitt andre barn med sin ektemann, Chris Hughes. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren og TV-stjernen Amanda Holden (39) er gravid igjen. «Britain's got talent»-dommeren bekrefter nå på sin egen Twitter-profil at hun venter barn med ektemannen, Chris Hughes.

«Bare for å informere dere... Jeg er seks måneder på vei med en liten gutt! Jeg var bare nødt til å holde det hemmelig fram til nå», skriver Holden i innlegget på den verdensomspennende nettsamfunnet.

Gratulasjonene har ikke latt vente på seg rundt den nye, gledelige baby-nyheten. Én av gratulasjonene kommer fra Piers Morgan, som sitter ved siden av Holden i «Britain's got talent»-panelet.

«Ok, Amanda Holden er gravid. Hun er seks måneder på vei også - hvordan i helvete klarer noen å holde dette hemmelig så lenge? Veldig morsomt for henne og Chris», skriver han.

Holden og Hughes har fra før av datteren Alexa «Lexi» Louise Florence Hughes (4) sammen.

Hun er ved siden av dommerjobben i talentkonkurransen blant annet kjent for en rolle i den britiske TV-serien «Wild at heart», og har blant annet også spilt i «Østkantfolk».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Er denne ydmykelsen verdt 25 millioner kroner