- Hvordan har du klart å leve så lenge på denne måten?

«Luksusfellen»-deltageren Trond Børge flyttet inn i campingvogn for å få bedre råd, men usunne vaner førte til at gjelden økte.

SEOGHØR.NO: For mange nordmenn er campinglivet en kjærkommen sommerakivitet, men for Trond Børge Rikardsen (25) fra Vikhammer ble det en nødvendighet, etter at han mistet kontroll på gjelden sin.

I onsdagens utgave av TV3-programmet «Luksusfellen» blir ekspertene Hallgeir Kvadsheim og Cecilie Lynum overrasket når de besøker ham hjemme på campingplassen.

Trond Børge - som har 515 000 kroner i gjeld - forteller at han flyttet inn i campingvogn for å få ned boutgiftene.

Et av problemene er imidlertid at han lånte penger for å kjøpe seg campingvogn. I tillegg har han blan annet billån og skylder over 10 000 kroner for leie av campingplass.

Flere kredittkort

Han sliter også med kredittkortgjeld.

KJØPTE CAMPINGVOGN: Trond Børge sier til Luksusfellen-ekspertene at han flyttet inn i campingvogn for å få bedre råd, men gjelden har fortsatt å øke. Foto: TV3
KJØPTE CAMPINGVOGN: Trond Børge sier til Luksusfellen-ekspertene at han flyttet inn i campingvogn for å få bedre råd, men gjelden har fortsatt å øke. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har vel fem eller seks kredittkort, sier Trond Børge, som jobber som bussjåfør, til kameraene.

Hallgeir Kvadsheim legger ikke skjul på at han er skuffet over 25-åringens manglende interesse for egen økonomi.

- De fleste jeg møter prioriterer så de har en plass å bo. Du ligger over 10 000 etter med leien her. Hvor skal du da bo?

BLIR OVERRASKET: Hallgeir Kvadsheim er inne i sin 11. sesong som «Luksusfellen»-ekspert. Likevel legger han ikke skjul på sin overraskelse når han får høre om Trond Børges økonomiske uvaner. Foto: TV3
BLIR OVERRASKET: Hallgeir Kvadsheim er inne i sin 11. sesong som «Luksusfellen»-ekspert. Likevel legger han ikke skjul på sin overraskelse når han får høre om Trond Børges økonomiske uvaner. Foto: TV3 Vis mer

- Hvordan har du klart å leve så lenge på denne måten, medskylapper? Du har hatt mennesker rundt deg som har stilt spørsmålstegn ved valgene du har gjort, men du har ikke hørt på dem. Du har kjørt din egen vei, legger Cecilie Lynum til.

Spiser middag ute

Bedre blir ikke situasjonen når Trond Børge, som tidligere har jobbet som taxisjåfør, at han ofte kjøper mat ute flere ganger om dagen, istedenfor å lage noe selv.

- Du går på Narvesen, som andre går i kjøleskapet, sier Lynum.

Trond Børge hevder han ikke har noen god forklaring på hvordan han har klart å pådra seg så mye gjeld.

- Jeg har ikke noe godt svar. Jeg har følt det går bra, helt til det ikke gjorde det. Jeg har tatt dårlige valg, men jeg har bestemt meg for å ta tak i dette nå, sier han til TV3.

«Luksusfellen»-deltageren sier via TV3 at han ikke vil kommentere sin deltagelse i media.

Hvordan det går med Trond Børge kan du se på TV3 onsdag kl 20.30.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri opplevd noe lignende før

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.