FORANDRING FRYDER IKKE: Det er stor forskjell på Lindsay Lohans offentlige fremtoning i forhold til hvordan hun fremstod for tre år siden. Foto: All over press
FORANDRING FRYDER IKKE: Det er stor forskjell på Lindsay Lohans offentlige fremtoning i forhold til hvordan hun fremstod for tre år siden. Foto: All over pressVis mer

Hvordan har dette skjedd på tre år?

Skuespilleren har mistet sin kjernesunne image på tre år.

SEHER.NO: Mange fans av filmstjernen Lindsay Lohan har den siste tiden bekymret seg for at skuespilleren er i ferd med å ødelegge sin karriere - kun 23 år gammel.

"Mean Girls"-skuespilleren har i lang tid slitt med rusproblemer som følge av overdreven festing, og mandag måtte hun klamre seg fast til et gjerde for ikke å miste balansen under en kjendisgalla i New York.

Sjokkbildene av en tydelig bedugget Lindsay er et langt skritt unna den kjernesunne stilen hun viste på premieren til filmen "Just My Luck" i 2006.

Men siden den gang har Lindsay havnet mer i søkelyset på grunn av rehab-opphold, trafikkulykker, kjendisfester og sitt stormfulle forhold til den kvinnelige DJ-en Samantha Ronson enn på grunn av sin film-karriere.

Kanskje kan den varslete hjelpen fra pappa Michael Lohan få Lindsay tilbake til gammel toppform.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767

LES OGSÅ: Dro på byen med sin 15 år gamle lillesøster