<strong>ÅPEN:</strong> Demi Moore avslører sjokkerende detaljer om sin egen fortid i ny selvbiografi. Foto: NTB Scanpix
ÅPEN: Demi Moore avslører sjokkerende detaljer om sin egen fortid i ny selvbiografi. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Demi Moore

«Hvordan føles det å bli solgt av moren din for 500 dollar?»

Demi Moore kommer med enda et hjerteskjærende drypp fra selvbiografien.

Publisert
Sist oppdatert

Det har blåst mye rundt Demi Moore (56) den siste tiden, etter at deler av hennes nye selvbiografi, «Inside Out», har kommet til overflaten.

Den prisvinnende skuespilleren røper eksempelvis flere dystre detaljer fra sin fortid, som ifølge henne selv har bestått av alkoholisme, utroskap og en trøblete oppvekst.

56-åringen snakket nylig om boka i et lengre intervju med stjernereporteren Diane Sawyer (73), i tv-programmet «Good Morning America». Her forteller hun blant annet om en påstått voldtekt, som angivelig fant sted da hun var 15 år gammel.

<strong>UNG STJERNE:</strong> Demi Moore ble et stort navn i Hollywood på 1980- og 1990-tallet. Her er hun i 1988, da hun var i midten av 20-årene. Foto: REX/ NTB scanpix
UNG STJERNE: Demi Moore ble et stort navn i Hollywood på 1980- og 1990-tallet. Her er hun i 1988, da hun var i midten av 20-årene. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

- Et forferdelig bedrag

Ifølge Moore kom hun hjem en kveld, da en eldre mann ventet på henne med en nøkkel til døra. Mannen skal deretter ha forgrepet seg på henne.

- Det var en voldtekt, forteller 56-åringen til Sawyer.

I boken beskriver hun hendelsen som et «forferdelig bedrag» fra morens side, som skal ha tatt imot betaling fra mannen for å møte datteren.

- Mannen sa til meg: «Hvordan føles det å bli solgt av moren din for 500 dollar?», hevder Moore.

Vis mer

På spørsmål fra Sawyer om hun selv trodde på det mannen sa, er Moore litt i tvil.

- Jeg tror - innerst inne - at hun ikke mente det sånn. Men det skjedde jo likevel. Hun ga ham tilgangen, og satte meg i en skummel situasjon, der jeg ble skadet.

Moren hennes hadde på dette tidspunktet slitt i mange år med alkoholproblemer, og ifølge Moores bok hadde hun gjentatte ganger tatt med seg datteren ut på forskjellige barer, for å få menn til å oppdage dem.

Stoppet selvmordsforsøk

Det hevdes også i boken at Moores mor forsøkte å begå selvmord da skuespilleren bare var 12 år gammel.

- Jeg husker at jeg brukte mine små fingre til å grave ut pillene mamma hadde forsøkt å svelge, skriver hun i boken.

Til Sawyer forteller 56-åringen at forsøkene gjentok seg flere ganger.

- Barndommen min var over. Det var et livsforandrende øyeblikk, sier hun om morens første, påståtte selvmordsforsøk.

Demi Moores mor døde i 1998, og har ikke, som Dagbladet kjenner til, uttalt seg om datterens turbulente barndom tidligere.

Vis mer

Slitt med alkohol

Den New Mexico-fødte skuespilleren har tidligere vært åpen om eget rusmisbruk. Så tidlig som på 80-tallet, da hun for øvrig spilte i klassikeren «St. Elmo's Fire», misbrukte hun narkotika og alkohol. Moore var da i starten av tjueårene.

Senest i 2012 la hun seg selv inn på en rehabiliteringsklinikk, etter å ha kollapset i eget hjem, som følge av måneder med hard festing. Dette kom i kjølvannet av bruddet med hennes tidligere ektemann, Ashton Kutcher (41).

- Jeg mistet meg selv. Jeg ble blind. Jeg hadde vært edru i nesten tjue år, forklarer hun i intervjuet med Sawyer.

Avslørte utroskap

Moore har for øvrig også eksponert eksmannens angivelige affærer for omverdenen i den velomtalte selvbiografien. I boken skriver hun om en «egentlig uønsket trekant», samt Kutchers påståtte utroskap gjennom ekteskapet.

En hendelse som beskrives som enden på ekteskapet var da 22 år gamle Sara Leal gikk ut til US Weekly og hevdet at hun hadde hatt sex med Kutcher.

<strong>SKILT:</strong> Demi Moore og Ashton Kutcher skilte seg etter et turbulent ekteskap. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Demi Moore og Ashton Kutcher skilte seg etter et turbulent ekteskap. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I boken setter Moore ord på ektemannens aller siste, påståtte affære, som fant sted på deres seks års bryllupsdag.

- Jeg ble kvalm. Jeg visste at hun ikke løy, skriver Moore i boken om 22-åringens avsløring.

Ashton Kutcher har ikke kommentert ekskonas påstander, men Moore fortalte nylig da hun gjestet «The Ellen Show» at hun hadde snakket med eksmannen om boken på forhånd, ifølge JustJared.

LES OGSÅ: Snakker ut etter den tunge tiden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer