- Hvordan får du sove om natten?

Kim Kardashian skulle samle inn penger til Filipinene, men beholdt i stedet det meste selv.

FANSEN RASER: Stuntet har gjort at Kims fans kaller henne for gjerrig og ser på situasjonen som et tragisk PR-triks. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FANSEN RASER: Stuntet har gjort at Kims fans kaller henne for gjerrig og ser på situasjonen som et tragisk PR-triks. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Realitystjernen Kim Kardashian (33) ble angivelig så sterkt preget av katastrofen på Filipinene at hun bestemte seg for å samle inn så mye penger hun kunne.

Kim ordnet en veldedighetsauksjon der flotte designerkjoler og andre gjenstander ble solgt for å skaffe inn de nødvendige pengene.

- En del av inntektene går til International Medical Corps, en ideell organisasjon som tilbyr akutt hjelp på øyer der familier kjemper for å få tilgang til nødvendige ting som mat, vann og medisin, skrev Kim på sin egen hjemmeside.

LITEN SKRIFT: Kim Kardashian forsøkte å skjule at kun 10 prosent av inntektene gikk til Filipinene. Foto: FameFlynet
LITEN SKRIFT: Kim Kardashian forsøkte å skjule at kun 10 prosent av inntektene gikk til Filipinene. Foto: FameFlynet Vis mer

Men det TV-stjernen «glemte» å presisere var at «en del av inntektene» bare var rundt 10 prosent. Kardashian skal ha opplyst om prosentandelen, men bare med veldig liten skrift, nederst i teksten.

Dette har nå gjort at stjernes egne fans raser over Kardashians gjerrighet, og kaller det hele et skammelig PR-triks.

- Hvordan får du sove om natten? Å misbruke de stakkars ofrene fra en av tidenes verste naturkatastrofer for å fylle opp dine egne lommer er utrolig. Jeg føler meg dårlig, skriver en fan på Kardashians blogg ifølge RadarOnline.com.

- Jeg noterte at du bare gir 10 prosent av Ebay-auksjonen til Filipinene. Tror du ikke det hadde hjulpet mer hvis du hadde gitt 100 prosent?, skriver en annen.

En tredje Kardashian fan holder seg kort, men tydelig.

- Hvis dette stemmer -  skam deg!

FORLOVET: Kim Kardashian er forlovet med rapperen Kanye West. Paret spilte nylig inn musikkvideoen til låten «Bound 2» sammen. Foto: Fra videoen
FORLOVET: Kim Kardashian er forlovet med rapperen Kanye West. Paret spilte nylig inn musikkvideoen til låten «Bound 2» sammen. Foto: Fra videoen Vis mer

Kim Kardashian har tjent over 60 millioner kroner bare i år, og skal være god for rundt 250 millioner kroner. Realitystjernen fødte i år sitt første barn med forloveden Kanye West.

Over 5000 mennesker har så langt mistet livet etter katastrofen på Filipinene.

LES OGSÅ:   - Hun jukset seg slank etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer