Harper Beckham:

«Hvordan er hun bare 10 år gammel?»

David og Victoria Beckhams yngste datter fylte 10 år i helgen.

PÅ KAMP: David Beckham tok med yngstedatteren på EM-finale i helgen. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB
PÅ KAMP: David Beckham tok med yngstedatteren på EM-finale i helgen. Foto: Ruba/Backgrid UK/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag var det duket for 10-årsdag hos Beckham-familien, da David (46) og Victorias (47) yngste datter, Harper Beckham, fylte år. Tradisjonen tro ble dette blant annet feiret med hyllester på sosiale medier, både fra mamma, pappa og søsken.

«Gratulerer med 10-årsdagen til min vakre jente. Til jenta med det største hjertet og det søteste smilet. Vi elsker deg så mye storejenta. Vær så snill, slutt og voks», skrev David Beckham, til et bilde av seg og en noe yngre Harper.

Victoria delte på sin side en video av Harper som yngre. Til videoen skrev hun følgende:

«Gratulerer med 10-årsdagen, Harper Seven. Den vakreste unge jenta, både på innsiden og utsiden. Snill, kjærlig, omtenksom og søt. Vårt alt. Vi elsker deg så mye. Kan ikke tro at du er ti år gammel i dag!!».

Det kan likevel se ut til at den største feiringen ble lagt til dagen etter, nærmere bestemt til Wembley stadion og EM-finale.

Stor jente

Søndag var det nemlig duket for en nervepirrende fotball-finale mellom England og Italia. Majoriteten av tribuneplassene var fylt av spente engelskmenn, men også noen tusen italienere var på plass.

Det var også store stjerner som Tom Cruise (59) og Kate Moss (47) - som alle delte VIP-område med David Beckham og datteren.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Fotballstjernens yngstesønn Cruz Beckham (16) skal også ha vært med, ifølge Daily Mail.

Selv om kvelden endte med et bittert tap for England etter straffekonkurranse, virket det som at ti år gamle Harper både kjente på spenningen og nervene, men også fotballgleden under kampen.

Fansen virker i hvert fall glad over å få se 10-åringen, og flere har påpekt alderen hennes.

«Harper Beckham må være det barnet som eldes senest av alle. Hvordan er hun bare 10 år gammel?», har en undret seg på Twitter.

«OMG, Harper har vokst så mye», har en annen skrevet.

MODELL-KJÆRESTE: Bli bedre kjent med Brooklyn Beckhams kjæreste, Hana Cross. Video: Rød Løper Vis mer

Ny sveis

At Beckham-barna høster oppmerksomhet i ny og ne, er ikke sjelden. I løpet av de seneste årene har eldstemann Brooklyn Beckham (22) fått «alles» øyne rettet mot seg og forholdet han har til skuespiller Nicola Peltz (26).

Paret forlovet seg nemlig i fjor sommer, og bryllupsplanleggingen skal være godt i gang.

Brooklyn er likevel ikke den eneste sønnen av David og Victoria som begynner å vokse til. Også Romeo Beckham (18) er godt på vei inn i voksenlivet. Det innebærer riktignok også mer medieoppmerksomhet.

Nylig var det hans nye hårsveis som skapte overskrifter. Romeo har nemlig i en årrekke blitt sammenlignet med moren sin – men da han nylig kvittet seg med sitt brune hår, låt det annerledes.

Flere fans mente da at 18-åringen lignet en yngre versjon av sin far. Det var David Beckham selv enig i.

«Fint hår. Jeg lurer på hvem du fikk den ideen av», skrev fotballstjernen under et av sønnens Instagram-bilder.

LES OGSÅ: Deler pikante detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer