Madonna:

- Hvordan er dette mulig?

Superstjernen overrasker fansen med frekke blinkskudd.

OVERRASKER: Popartist Madonna overrasker fansen med utfordrende bilder av seg selv i minimalt undertøy. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB
OVERRASKER: Popartist Madonna overrasker fansen med utfordrende bilder av seg selv i minimalt undertøy. Foto: Carl Timpone / BFA / REX / NTB Vis mer
Publisert

«Queen of Pop», også kjent som Madonna (62), er en av verdens mest suksessfulle artister og har holdt koken helt siden 1970-tallet. Hun viser heller ingen tegn til å gi seg med det første.

Ved siden av artistkarrieren oppdaterer superstjernen flittig i sosiale medier. Av og til deler 62-åringen glimt av skader fra scenelivet, mens andre ganger er det noe helt annet.

Denne gangen drister imidlertid artisten seg til å ta noen utfordrende «selfier» i bare undertøyet på Instagram.

PROVOSERER: Folk lar seg provosere av Madonnas siste bidrag til kampen mot koronaviruset. Video: instagram/madonna/Rød Løper Vis mer

Overlater lite til fantasien

Med sine 15,7 millioner følgere deler «Like a Virgin»-sangeren tre bilder av seg selv iført sort hatt, gullsmykker, høye strømper og minimalt undertøy, som overlater lite til fantasien.

«Og nå et øyeblikk med selvrefleksjon ... Madame X», skriver hun.

Synet av verdensstjernen ser ut til å få fansen til å måpe. I skrivende stund har over én million klikket på det lille, røde hjertet under bildeserien.

Kommentarfeltet er dessuten proppfullt med emojier formet som flammer og røde hjerter.

«Hvordan er dette overhodet mulig?», skriver en fan.

«Gudinne», roser en annen.

IKKE FLAU: Madonna er ikke sjenert og viser seg frem i bare undertøyet på Instagram. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
IKKE FLAU: Madonna er ikke sjenert og viser seg frem i bare undertøyet på Instagram. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer

«Du er vakker», kommenterer en tredje.

«62 år. Dronning», lyder det fra en fjerde.

Artisten har også fanget rapperen Snoop Doggs (49) oppmerksomhet:

«Jeg trenger deg», skriver han, etterfulgt av to rosa hjerter.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Bilderedigeringstabbe

Sangerens frekke blinkskudd kommer bare kort tid etter at hun ble anklaget for bilderedigering.

TikTok-stjernen Amelia M. Goldie (28) hevdet nemlig at 62-åringen skal ha stjålet bildet hennes og «photoshoppet» ansiktet sitt inn i bildet - slik at det ser ut som superstjernens kropp.

Madonna brukte det aktuelle bildet til å promotere albumet «Rebel Heart» på Instagram i 2015. De to bildene er til forveksling like, men om sangeren faktisk har «photoshoppet» bildet, er ikke godt å si.

Goldie sa til Buzzfeed at hun trodde det var en fleip da hun først så artistens bilde, og at hun ikke tok det særlig alvorlig før hun så at Madonna hadde delt det på sin offisielle konto på Instagram.

BLÅKOPI?: Bildene av Madonna og TikTok-stjernen Amelia M. Goldie er til forveksling like. Foto: Skjermdump / Instagram
BLÅKOPI?: Bildene av Madonna og TikTok-stjernen Amelia M. Goldie er til forveksling like. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

- Jeg forsøkte å komme i kontakt med teamet hennes to ganger på Instagram, men fikk ingen respons. Jeg ville bare sagt at jeg lo og at jeg er smigret, men jeg skulle jo selvsagt ha ønsket at jeg ble kreditert, sa 28-åringen til nettstedet.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

«Flaut»

Den mulige bildeblemmen ble først kjent etter at Goldie nylig delte en video på appen TikTok, der hun gjorde følgerne sine oppmerksom på Madonnas snart seks år gamle innlegg.

Videoen gikk selvsagt viralt og har fått over to millioner visninger.

- Hvis du skal late som at du har en annen kropp enn du egentlig har, fortjener du å bli nevnt. Men det er ikke noe vondt blod, sa TikTok-stjernen videre til Buzzfeed.

LES OGSÅ: - Jeg har grått av smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer