- Hvordan er det mulig å lage noe så dårlig?

Rachel Nordtømme slakter Paradise-Iselins platedebut. Se videoen her!

FÅR KRITIKK: Tidligere «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme slakter Iselin Michelsens debut som plateartist på sin blogg.
FÅR KRITIKK: Tidligere «Skal vi danse»-deltager Rachel Nordtømme slakter Iselin Michelsens debut som plateartist på sin blogg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Paradise-Iselins nye musikkvideo nederst i artikkelen!"

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-deltager Iselin Michelsen (21) la ikke skjul på at hun var svært stolt av resultatet, da Seoghør.no tidlig i mai avslørte den første smakebiten av hennes debut som artist, poplåten «Chewing Gum».

De elektroniske danserytmene har imidlertid ført til svært delte meninger blant lytterne.

En av de som ikke har latt seg imponere etter at hele videoen ble offisielt lansert på nettstedet YouTube torsdag, er den tidligere «Skal vi danse»-deltageren Rachel Nordtømme.

sin blogg langer hun ut mot Iselins forsøk på å etablere seg som artist.

«Jeeesus fucking christ! Jeg fatter ikke at det er mulig å lage noe så dårlig som sangen og musikkvideoen til Iselin fra Paradise Hotel. Om greia er at det skal være gøy, er det ikke det heller.

Jeg blir bare sittende å måpe. Skjønner ikke den stakkar jenta at hun synger helt forferdelig dårlig hvis de må gjøre om stemmen hennes gjennom hele sangen slik at det høres ut som det er noe galt med høytalerne, og det låter bedre enn hennes opprinnelige sangstemme.


Gratulerer med at du lagde en så dårlig sang og musikkvideo at jeg gadd å gi deg gratis reklame ved å blogge om den. Thums up!»
, skriver hun.

Iselin Michelsen sa imidlertid til Seoghør.no på torsdagens finalefest for «Paradise Hotel», at hun ikke bryr seg om kritikerne.

- Jeg har fått mange negative reaksjoner, men jeg gjør dette for meg selv og fordi jeg synes det er gøy.

- Og de som tror jeg ikke kan synge uten playback tar feil. Jeg har allerede sunget live på scene, men det kommer an på hvordan jeg føler meg den dagen jeg skal opptre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vida Lill rømmer landet etter Paradise-seieren


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer