Brian Austin Green og Sharna Burgess:

- Hvordan ble vi så heldige?

Stjerneparet røper detaljer om den kommende familieforøkelsen.

VENTER BARN: I begynnelsen av februar ble det kjent at Sharna Burgess og Brian Austin Green venter sitt første barn sammen. Nå deler paret ytterligere detaljer om graviditeten. Foto: Pa Photos / NTB
VENTER BARN: I begynnelsen av februar ble det kjent at Sharna Burgess og Brian Austin Green venter sitt første barn sammen. Nå deler paret ytterligere detaljer om graviditeten. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Skuespilleren Brian Austin Green (48) er kanskje aller best kjent fra serien «Beverly Hills 90210» under navnet David Silver. Han er også kjent for å tidligere ha vært gift med skuespiller Megan Fox (35) i nesten ti år.

De to valgte å gå hver til sitt i mai 2020.

I etterkant fant han kjærligheten med «Dancing with the Stars»-stjernen Sharna Burgess (36), og i begynnelsen av februar kom gladnyheten om at de to venter sitt første barn sammen.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Røper kjønnet

På bilder People delte kunne man se Burgess i het omfavnelse med Green, hvor 48-åringen hadde hånden sin plassert på danserens mage.

Duoen har imidlertid holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg om den kommende familieforøkelsen.

Nå kommer det imidlertid ytterligere detaljer om graviditeten. I et innlegg på Instagram takker Green for gratulasjonene. Han benytter også anledningen til å avsløre om paret venter en gutt eller jente.

US Weekly er blant mediene som omtaler saken.

«Vi ønsker å takke alle for de utrolig hyggelige lykkønskningene. Vi gleder oss veldig til å ønske en liten gutt velkommen til verden rundt 4. juli. Sharna Burgess, jeg gleder meg til å se deg holde babyen vår», skriver Green i innlegget.

På bildet ser man Green holde rundt sin utkåredes babymage på stranden.

VENTER BARN: Linn Wøyen Lenes Og Øystein Solberg fant hverandre på «Ex on the Beach». Nå skal de bli foreldre. Reporter/klipp: Celina Morken. Video: Luna Lea. Vis mer

- Elsker familien vår

Burgess har også delt et innlegg på Instagram om graviditeten.

«Og plutselig vil verdenen min aldri bli den samme igjen», skriver hun innledningsvis, før hun også røper at paret venter en gutt i juli.

«Brian Austin Green, jeg elsker familien vår, jeg elsker at den vokser og jeg elsker deg. Hvordan ble vi så heldige?» fortsetter hun.

På bildet ser man flere hender som holder på Burgess' babymage. Ifølge US Weekly er det Greens tre sønner Noah (9), Bodhi (7) og Journey (5) som tar på magen hennes. Greens sønn Kassius (19) var imidlertid ikke en del av bildet. I den anledning skrev Burgess følgende i innlegget:

«Kassius, vi skal ta dette bildet igjen med deg så vi kan henge det opp hjemme. Vi elsker deg».

Green og Burgess begynte å date i oktober 2020, men det var først i desember samme år at de bekreftet at de var blitt et par.

MÅTTE SPY: Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live», og der fortalte hun om sin opplevelse med Ayahuasca. Video: ABC Vis mer

LES OGSÅ: «Straffes» om hun bryter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer