Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Hvor skal jeg bo nå?

Nyheten sendte sjokkbølger ut blant stamkundene.

FORTVILER: Artisten tok nyheten tungt. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
FORTVILER: Artisten tok nyheten tungt. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble det kjent at den velkjente puben Scotsman stenger dørene sine i Karl Johans gate i Oslo.

Én som trolig kjente pulsen stige da nyheten kom, var artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (41), som valgte å ta sosiale medier fatt.

«Hvor skal jeg bo nå?», kommenterte Thorbjørnsen under nyheten som ble delt på Avisa Oslo sin Facebook-side.

GJENOPPSTÅR: Scotsman stenger dørene i lokalet på Karl Johan, men driverne lover å drive konseptet videre i nytt lokale. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GJENOPPSTÅR: Scotsman stenger dørene i lokalet på Karl Johan, men driverne lover å drive konseptet videre i nytt lokale. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Jeg er over gjennomsnittet glad i brune puber, forteller han til Avisa Oslo.

Se og Hør har prøvd å komme i kontakt med Thorbjørnsen, foreløpig uten hell.

41-åringen forteller at han har vært på Scotsman hundre ganger.

«LINDMO»: Da Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjestet «Lindmo», fortalte han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Video: NRK Vis mer

- Jeg har et litt romantisk forhold til stedet, og har alltid likt atmosfæren. Jeg føler at det alltid har vært der. Jeg har gått forbi hele oppveksten. Det har vært en slags institusjon, sier han.

Thorbjørnsens forhold til stedet startet for mange år siden, og han koser seg aller mest når han nyter en kald øl alene på puben.

- Det er å bare tusle innom kliss alene, og sette seg i et hjørne. Er det god trubadur i tillegg, er det skikkelig bra. Det deiligste er nesten å dra dit alene – bare sitte, nyte atmosfæren, og ta en kald øl. Det anbefaler jeg alle. Det er noe terapeutisk med å gå på brun pub alene, sier han.

Heldigvis for Thorbjørnsen og stamkundene kommer Scotsman til å gjenoppstå i et nytt lokale - forhåpentligvis i samme gate.

Anders Rydning, som er med på årets sesong av «Farmen», har en nokså dristig skuespillerhistorie. Video: Apple TV + / Rød Løper. Reporter: Klaus Fjellro. Kamera: Nora Skavhaug. Vis mer

- Vi kommer til å åpne igjen, og vi har et alternativ som vi jobber med. Men vi vet mer om en uke eller to, og kan ikke bekrefte nytt lokale ennå, sa Joakim Noreng i Resthon, driftsansvarlig for selskapet som driver puben, til Børsen tidligere denne uken.

LES OGSÅ: - Jeg ble helt målløs

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer