<strong>NED TI KILO:</strong> Portman gikk ned ti kilo før innspillingen av Black Swan. Foto: Stella Pictures
NED TI KILO: Portman gikk ned ti kilo før innspillingen av Black Swan. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hvor mange kilo kan du gå ned uten å bli syk?

Det spørsmålet fikk den syltynne skuespilleren.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Natalie Portman (29) er snart aktuell med den allerede mye omtalte filmen «Black Swan».

Portman snakket nylig ut om at hun måtte gå ned ti kilo før innspillingen av filmen, noe som kom som et sjokk, spesielt med tanke på at Portman fra før er en svært slank skuespiller.

Ifølge FitPerez.com spurte regissør Darren Aronofsky et oppsiktsvekkende spørsmål før innspillingen startet.

- Darren spurte meg før filmen: «Hvor mange kilo tror du at du klarer å gå ned uten å bli syk?». Jeg mener selv at jeg er en storspiser, så jeg gikk til en ernæringsekspert og spurte om hvordan jeg skulle klare det, fordi jeg ikke klarer å unngå og spise.

- Jeg ble servert virkelig små posjoner med balansert mat, og i tillegg drakk jeg masse vann. Jeg ble virkelig tynn.

I filmen spiller Portman en ballerina, og det var derfor viktig at hun hadde en ballerinas kropp, for å få filmen til å virke autentisk.

- Det var litt av en prosess og vi holdt på hele tiden. Intenst, men nødvendig. Jeg startet å trene ballett et år før innspillingen. Etter seks måneder begynte jeg å svømme i tillegg til tre timer ballett hver dag.

Tidligere har Portman fortalt at regissøren angret litt på sitt strenge krav underveis i innspillingen, etter at han hadde sett hvor tynn hun hadde blitt.

- Portman tok rollen sin veldig seriøst. Disse danserne, de er ofte veldig, veldig tynne. På et tidspunkt så jeg på ryggen hennes, og hun var bare så tynn. Jeg sa: «Natalie, nå må du spise». Jeg passet på at hun hadde masse mat i traileren sin, sier Aronofsky til ContactMusic.com.

«Hun ser utrolig tynn ut i filmen», skriver FitPerez.com.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Regissøren bønnfalt syltynne Natalie om å spise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer