SLANKERE ENN PÅ LENGE: Mia Gundersen er slankere nå enn hun har vært på lang tid. Bildet til venstre er tatt under presentasjonen av "Skal vi danse"-deltagerne i august, bildet til høyre fra første dans under lørdagens konkurranse. Foto: Stella Pictures
SLANKERE ENN PÅ LENGE: Mia Gundersen er slankere nå enn hun har vært på lang tid. Bildet til venstre er tatt under presentasjonen av "Skal vi danse"-deltagerne i august, bildet til høyre fra første dans under lørdagens konkurranse. Foto: Stella PicturesVis mer

Hvor mange kilo har du mistet, Mia?

- La dere kjøre, jenter - så skal jeg love kiloene raser av, forteller Mia Gundersen.

Se video med Mia og Glenn Jørgen nederst i saken

SEHER.NO: Lørdag var det klart for semifinalen i høstens "Skal vi danse". Der ble det klart at det er Mia Gundersen og dansepartneren Glenn Jørgen Sandaker som skal konkurrere mot Carsten Skjelbred og Elena Bokoreva Wiulsrud i finalen om drøye en uke.

Tidligere har flere av kjendisdeltagerne ikke lagt skjul på at de har rast ned i vekt etter at de bestemte seg for å bli med i den populære TV 2-serien. Men Mia Gundersen har holdt kortene tett til brystet.

- Det er ikke det å gå ned i vekt som er viktigst. Det viktigste er det at det skjer ting her altså. Jeg sa "Kjenn bak her, Marcel". Og han sa "Herregud, det er jo beinet ditt". Så det har jo skjedd et eller annet med kroppen min, har skuespilleren tidligere uttalt til Seher.no.

Bildene forklarer sitt tydelige språk: Mia Gundersen er også blant dem som har rast ned i vekt de siste månedene. Men til Seher.no bedyrer Gundersen at hun ikke har beveget seg opp på vekta den siste tiden - akkurat som hun sa for flere uker siden.

- Jeg skal si en ting helt ærlig. Jeg har ikke vært på vekta den siste måneden. Og så må man jo huske at jeg har økt i muskelmasse som bare det, så hvor mange kilo - det vet jeg ikke. Men for å si det sånn: Jenter, finn dere en ung mann, la dere kjøre skikkelig av ham- Så skal jeg love at kiloene raser av, smiler hun til Seher.no.

Nå er det altså "Skal vi danse"-finale som gjelder for den blide - og ikke minst danseglade - Stavanger-kvinnen. Og dansepartneren Glenn Jørgen er overlykkelig over Mias prestasjoner på parketten.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd med henne. Det har vært en tøff uke, med koreografi, mye teknikk som skal inn, ny følelse for hver dans som skal vises fram - og det synes jeg du gjorde glimrende, sier han, mens Gundersen ser sitt snitt til å gjengjelde rosen hun nettopp har fått.

- Det er han jeg har lyst til å prestere for, han er jo læreren min! At han er fornøyd, det synes jeg er veldig artig, forteller hun.

- Hvor mye prestisje ligger det egentlig i å vinne "Skal vi danse"?

- Det å vinne skal vi danse har vært utenkelig. Men nå er jo muligheten der. Så selvfølgelig blir det prestisje i det. Man har merket på dansefabrikken at man vil til finalen. Men det er god stemning altså, det må vi bare si, sier Mia Gundersen til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
LES OGSÅ: - Jeg havnet i feil gjeng

Se video med Mia og Glenn Jørgen her:


[obj:media:8179]