Hvor hårsåre er norske modelljenter?

Svaret får du i Top Model...

TOK TIL TÅRENE: - Jeg ble redd, sier Darja Barannik om tåreflommen som kom da stylisten ville fjerne hennes lange hår i «Top Model». Hun var langt fra den eneste som tok til tårene. Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: - Jeg ble redd, sier Darja Barannik om tåreflommen som kom da stylisten ville fjerne hennes lange hår i «Top Model». Hun var langt fra den eneste som tok til tårene. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SLIK SOM MODELLENE skrek og jamret seg over hårtap og farging i mandagens premiere av «Top Model», skulle man tro det var Edward Saksehånd som hadde tatt over for Jan Thomas i årets sesong.

MEN DET ER IKKE HAN, det er Storm P som har tatt over. En person som for disse jentene er like ukjent som Tande P, men som raskt vinner jentene over ved å fortelle at han har jobbet med superstjerner. Sånt blir man raskt superstjerne av selv i våre dager - i hvert fall blant blåøyde.

DU KAN SULTE dem, rakke ned på dem, og bedømme dem utelukkende utifra utseende uten at de blir hårsåre, men klipper du håret deres – da bryter modellene sammen. Det er stygt å le av folk som gråter, men det er som med folk som slår seg i Amerikas morsomste hjemmevideoer, noen ganger er det en ren refleks.

DET BLIR RETT og slett mye drama og mange dramaqueens i årets «Top Model»-premiere. Men om det ikke oppleves slik for jentene, så kan man som seer ikke annet enn å nyte skadefryden og det barnslige dramaet fra godstolen.

SPESIELT IRONISK blir det når Mona Grudt selv får spørsmål om hva hennes verste opplevelse som modell var, og hun også drar fram det å klippe håret. Modellyrket er tydeligvis ikke så tøft som enkelte skal ha det til… eller?

OM MODELLENE vil lykkes eller ikke stiller man seg som TV-seer egentlig helt likegyldig til. For som TV-underholdning fungerer «Top Model» fortsatt, i hvert fall så lenge jentene kvier seg for å gjøre det de får beskjed om...

HER ER DET hulking når man får beskjed om å amputere sveisen, hiksting gjennom klippingen og skriking når man ser resultatet i speilet. Til slutt blir det så mye at man faktisk føler med de stakkars jentene også, uansett hvor patetiske de fremstår.

PROGRAMMET HADDE nok litt mer bitch-faktor med Vendela Kiresbom og Jan Thomas. Mona Grudt er langt snillere og mer anonym enn førstnevnte, og Vegard Storm Pedersen tenker seg kanskje hakket bedre om før han sier ting på TV. Dessverre gjør det at det mangler litt snert i kommentarene.

«Top Model» sendes på TV3 mandager klokka 20.30. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Som et stort kaklende hønsehus


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer