- Hvor har det blitt av kurvene?

Catherine Zeta-Jones sjokkerte med radmagre bein.

TYNN: Det er ingen tvil om at Catherine Zeta-Jones har blitt betydelig tynnere i det siste. Foto: All Over Press
TYNN: Det er ingen tvil om at Catherine Zeta-Jones har blitt betydelig tynnere i det siste. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kun fem uker etter at Catherine Zeta-Jones (40) debuterte på Broadway, ser det allerede ut som den hektiske timeplanen på teateret har gått hardt inn på henne.

Hollwyood-skjønnheten har alltid vært kjent for sine flotte kurver, men da hun besøkte David Letterman-show i New York på mandag, ble flere av de oppmøtte overrasket over 40-åringens radmagre kropp.

- Hvor har det blitt av kurvene? Hun så ut som en skygge av seg selv, skriver den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Zeta-Jones ankom TV-innspillingen iført en elegant, svart kåpe, men kåpen skjulte allikevel ikke vekttapet hennes, og de radmagre leggene som stakk ut.

"Zorro"-skuespillerinnen og hennes 25 år eldre ektemann, Michael Douglas, bor vanligvis på Bermuda sammen med sine to barn, men nå har de flyttet midlertidig til New York på grunn av jobben på Broadway. Stjernen har tidligere uttalt at hun elsker å bo utenfor Los Angeles, blant annet fordi hun slipper slankepresset.

- Når du bor i Los Angeles kan du ikke gå noe sted uten å bli kritisert. Enten det gjelder vesken eller vekten, eller kviser i ansiktet. Det er ikke det livet jeg ønsker å leve, uttalte hun i fjor.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Michael Douglas byttet kne