Hvor har det blitt av Kellys former?

Skuespillerinnen er tynnere enn noensinne.

FØR OG NÅ: Kelly Brook har lenge vært kjent for sin formfulle figur, men nå ser hun tynnere ut enn noensinne. Bildet til høyre er fra onsdagens arrangement i London.  Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: Kelly Brook har lenge vært kjent for sin formfulle figur, men nå ser hun tynnere ut enn noensinne. Bildet til høyre er fra onsdagens arrangement i London. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Modellen, tv-profilen og skuespillerinnen Kelly Brook (30) er regnet som en av Storbritannias mest sexy kvinner, har blitt superstjerne takket være sin veldreide og formfulle figur.

Det siste året har 30-åringen satset på en skuespiller- og modellkarriere i Hollywood, og nylig skrev hun kontrakt med det eksklusive modellbyrået One Management, som også representerer Claudia Schiffer, Helena Christensen, Eva Herzigova og Lizzy Jagger.

Tiden i filmbyen har imidlertid satt sitt preg på den flotte brunetten, som har gått betraktelig ned i vekt de siste månedene. 

I september vakte Brook oppsikt da hun dukket opp på lanseringsfest i New York og mye slankere ut, enn hun gjorde da hun jobbet i England. Og flere britiske medier spekulerte i om 30-åringen har latt seg prege av skjønnhetsidealene i LA.

Onsdag denne uken var Brook tilbake i Storbritannia og gjestet The Prince's Trust Rock Gala 2010 i London. Og nok en gang overrasket hun med sin tynne ramme.

Daily Mail er blant mediene som har latt seg sjokkere av 30-åringens vekttap, og skriver at det er svært lite igjen av den en gang så formfulle stjernen og at hun nå, i likhet med Nadine Coyle (25), ser ut som en «kjærlighet på pinne».
 
Synes du Kelly Brook har blitt for tynn? Stem til høyre!

Under tilstelningen, hvor også prins Charles var tilstede, fremhevet Kelly sin nye figur i en svært kort, svart fløyelskjole, som viste frem hennes smale midje.

Ifølge Daily Mail kan vekttapet også skyldes at 30-åringen har kastet seg inn i arbeidet de siste månedene, eller det tunge bruddet med Danny Cipriani i sommer.

- Jeg er fortsatt singel og ser egentlig ikke etter noe for øyeblikket, da jeg er så opptatt med jobb, har Brook tidligere uttalt.

I tillegg til at 30-åringen snart skal opptre på West End i en og foreløpig «hemmelig» forestilling, gjennomførte hun nylig sitt andre fotoshoot for Playboy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har Hollywood krympet Kelly Brook?