Hvor har det blitt av formene?

Januray Jones har gått ned flere kjolestørrelser med juice-diett.

KLAR FOR NY ROLLE: Det er ingen tvil om at Hollywoodstjernen har kuttet ned på matinntaket den siste tiden. Her er hun fotografert i California i midten av februar. Foto: Stella Pictures
KLAR FOR NY ROLLE: Det er ingen tvil om at Hollywoodstjernen har kuttet ned på matinntaket den siste tiden. Her er hun fotografert i California i midten av februar. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: January Jones (33) har blitt en av USAs mest populære kvinnelige skuespillere etter suksessen som Betty Draper i TV-serien «Mad Men».

I serien - som skildrer den amerikanske reklamebransjen på 60-tallet - har 33-åringen vært nødt til å bruke korsett for å få fram den riktige timeglassfiguren.

Og nå har skuespillerinnen gått enda mer drastisk til verks for å få den riktige kroppen til sin rolle som Emma Frost i den nye «X-Men»-filmen.

Ifølge Daily Mail har 33-åringen den siste tiden gått på en brutal diett for å bli slank nok for filmrollen.

Den fra før av svært slanke stjernen skal nå ha gått ned fra en kjolestørresle 38 til størrelse 34 ved hjelp av en streng diett bestående av juice og rå grønnsaker.

Karakteren Emma Frost er kjent for sine minimale antrekk, og Jones innrømmer at det er en utfordring.

- I tegneserien er jo alt pyntet på, og hun har en ganske urealistisk kropp.

Det virker imidlertid ikke som om stjernen har noe imot å vise fram sin nye kropp. Nylig poserte hun nemlig splitter naken, kun iført høyhælte sko, og med en veske strategisk plassert foran seg for Versace.

Versace-sjef Donatella Versace har uttalt at hun storfornøyd med bildene, som er tatt av motefotografen Mario Testino.

- Jeg er alltid på jakt etter en perfekt blondine, og January Jones er en perfekt Versace-kvinne for det 21. århundret. Hun er elegant, men sensuell også.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han elsker å snakke om henne