- Hvor er Pete?!

Sexbomben møtte opp manisk utenfor eksens hjem..

EKSEN FRA HELVETE: Ifølge venner av Peter Andre greier ikke Katie Price å komme over eksmannen. Foto: Stella
EKSEN FRA HELVETE: Ifølge venner av Peter Andre greier ikke Katie Price å komme over eksmannen. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Nylig møtte Katie Price (31) opp utenfor eksmannen Peter Andre sitt (36) hjem og krevde desperat å se ham.

Ifølge The Mirror skrek Katie - også kjent som Jordan- gang på gang etter sin tidligere ektemann.

Dette er den første gangen Katie har møtt opp utenfor Peters hjem uten advarsel etter at de skilte lag. Og venner hevder at det er det klareste tegnet på at hun sliter med å komme over ham.

Den spesielle scenen -som fant sted mandag- kom mens Peter var bortreist med deres felles barn Junior (4) og Princess Tiaamii (2).

- Katie bare møtte opp helt uten forvarsel. Hun var helt gal og manisk, og skrek Hvor er Pete, hvor er Pete?! Jeg vet ikke hva det var snakk om, men det var ikke om barna. Men hun skulle ikke ha møtt opp slik uten en advarsel, sier en kilde.

Selv etter at personalet hadde forklart Katie at Peter ikke var hjemme, ga hun seg ikke.

- De sa at han ikke var der, men da skulle hun inn og sjekke. Noen fikk Peter på telefonen for å fortelle ham hva som skjedde, og han sa at de måtte bli kvitt henne. Hun har blitt eksen fra helvete, sier kilden.Venner av Peter er redd for at Katie er gal etter ham, og vil ha han tilbake. Hun skal også ha vært klar for å ha en samtale med eksen.


- Hun greier ikke å akseptere at forholdet er over, og hun føler at hun må gjøre slike ting for å få oppmerksomheten hans, avslutter kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES MER: - Han stoppet etter hodespark 
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer